Nere i Karlskrona får vi se hemmalaget ta emot Sävehof från Göteborg. Ett intressant möte mellan två lag som inte visat några gryende former. Sävehof som bara radade upp segrar, har nu börjat rada upp förluster och är inne på sin tredje raka medan Karlskrona likt alla andra nykomlingar går tungt. Oddsen har blivit förstärkta med tanke på Sävehofs dåliga prestationer och med det menar jag att man hade haft betydligt lägre odds om man inte torskat senast. Idag möter man dock nykomlingar och jag tror man grejar det relativt enkelt. Häng med!

  • Match: HIF Karlskrona – IK Sävehof
  • Spel: IK Sävehof -2,5
  • Odds:  1,90 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 19.00

Börjar vi med Karlskrona så kommer man till detta möte med en förlust i bagaget då man senast, efter massa krigande, fick se sig besegrade uppe i Eskilstuna. En sur förlust efter att man haft ledningen i stora delar av matchen, men en handbollsmatch spelas som sagt i hela 60 minuter. Det är lite så alla lag i nedre delen har haft problem med, att man i slutet av matchen/andra halvlek bara tappar allting och tillslut får se sig slagna. Idag ställs man mot Sävehof och i vanliga fall ska man inte ens kunna bjuda upp till match. Sävehof är det bättre laget och jag utgår från att man i grunden förlorar oavsett. Dessutom har man inte visat några formintryck. Avslag!

Sävehof som för dagen gästar har tre raka förluster och är inne i säsongen svacka. Innan dessa usla matcher visade man upp vilken kapacitet man har och stämmer endast en liten del av laget så vinner man mot Karlskrona. Senaste förlusten mot Göteborgskollegan Redbergslid måste ha varit en väckarklocka och jag tror man kommer tillbaks starkare. Mitt tycke är att man har tagit för mycket poäng till det spelarmaterialet man har, men att man ska slå Karlskrona med ett par bollar, det ska man. Jag tackar för förlusterna då oddsen förändras och hittar därmed mitt spel!

Så vad blir mitt lir? Sävehof ska bara vinna detta och ta sig tillbaka på vinnarspåret. En perfekt uppgift väntar och jag tror man löser det med fin marginal. Sävehof -2,5 spelas till en insats på medel!