Tre matcher denna onsdag och samtliga tre liras med samma lina, och har likvärdiga chanser. Karlskrona tar emot Skövde i en kamp om vilket lag som ska undvika nedflyttning i slutet av säsongen. Detta kan i princip sluta hur som helst och jag kan inte hitta ett lag som höjer sig över det andra för dagen. Båda har varit usla och det kan lika gärna sluta i vinst för hemmalaget så som det kan sluta i seger för det andra. Då kanske man ska lira oavgjort? Nej ha ha, en mycket svår lina i handbollsvärlden och jag tror i stället på mycket mål. Häng med!

  • Match: HIF Karlskrona – IFK Skövde HK
  • Spel: Över 50,5 mål i matchen
  • Odds: 1,90 @ Bet365
  • Units: 5/10 Units
  • Spelstopp: 19.00

Skövde, vad har hänt med denna klubb. För ett par år sedan var man förvånad om laget inte fanns med i topp åtta eller till och med i toppstrien. Idag är det numera vanligt att man kämpar för att hålla sig kvar, och att man förlorar har blivit en vardag. Man är uppe i hela sex raka förluster och jag ser bara moln på himlen. Försvarsspelet var helt okej i början av säsongen, men nu har man börjat lätta lite och målen rullar in. framåt är det sisådär och många tekniska fel och fel beslut tas. Spelarmaterialet är dock ändå bra gentemot nykomlingarna som kommit in och egentligen så ska man vinna mot lag som Karlsrkona, som man möter idag. Någon gång måste det vända och när ska det göra om inte idag. Jag vill först och främst se bevis innan jag lirar på dem igen och med tanke på slarvet i sitt spel, bäddar det för mycket mål. Man möter inget geni-lag och med en del mål framåt så kan det ökas uppe på resultat tavlan. Över 50 mål är ingen märkvärdigt och jag lirar!

Karlskrona, likt Skövde, är inne i en förlust svit och den når upp till fem raka. Förvisso har man mött bättre lag än vad Skövde har gjort, men den senaste förlusten mot Ricoh sved till rejält. Det syns att man är nykomlingar och tempomässigt har man svårt att hänga med. Man blandar och ger både framåt och bakåt, och i vissa matcher kan man stänga bakåt samtidigt som man inte kan leverera framåt och tvärtom. Idag ställs man mot Skövde som är ett lag som är i behov av seger och att det kommer svänga mycket i matchen råder det ingen tvekan om. Två bottenlag som har allt att vinna i detta möte bäddar för en go match med mycket mål. Mycket mål för att man alltid vill ge det lilla extra och framåt lär det produceras och levereras.

Så mitt lir blir ganska uppenbart. Jag tror på mycket mål och när jag kikar på spelbolagens linor, står medel linan på över 50,5 mål. Den tas med en insats på medel!