Det mest intressanta mötet denna onsdag eftermiddag spelas nere i Karlskrona där vi får se ett bottenmöte när Drott gästar. Karlskrona fick sig en läxa när man gästade Drott senast och torskade stort medan Drott fick äntligen ta sin första seger, och det med en övertygande stil. Det är inge större klass skillnad mellan lagen och Drott är på tårna efter sin första seger. Nu är det bara fortsätta på det spåret och när jag ser oddsfördelningen blir jag inget annat än glad. Spelvärdet är högt på raka tvåan och jag spikar in den. Häng med!

  • Match: HIF Karlskrona – HK Drott Halmstad
  • Spel: HK Drott Halmstad rak vinst
  • Odds:  2,90 @ bet365
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 19,00

Karlskrona är det laget som enligt mig är inne i den största riskzonen för nedflyttning och plats byte med Drott. Så som man har spelat på sistone är inte elitserie nivå och det ser oerhört trögt ut. Lars Möller Madsen är deras bästa spelare och han borde nästan gå i pension. Senast fick man sig en läxa när man gästade Drott och slutresultatet skrevs till 29-21. Det kunde blivit betydligt större siffror och självförtroendet är verkligen inte på topp. Idag får man chans till revansch när man tar emot Drott i ett returmöte men jag ser inga större förändringar sen senast. Hemma samt borta -plan är ingen större skillnad för dessa bottenlag och då spelvärdet är så pass lågt på Karlskrona, lirar jag raka tvåan i stället!

Drott, yes, äntligen, fantastiskt, vad mer ska man säga? Sin första seger efter hela 19 omgångar. Som jag alltid refererat till på slutet, så har man varit på tårna och verkligen sett bättre och bättre ut. Deras galna tränare verkar ha väckt spelarna och jag tror man kommer resa sig mer och mer. Man slog Karlskrona senast på ett övertygande sätt och jag tror på liknande scenario idag. Idag är dock spelvärdet betydligt högre på raka tvåan som ger hela 2,90. Jag tvekar inte ens och spikar in raka tvåan. Zetterman fortsätter att leverera varje match och det gör han idag igen. Jobba jobba!

Så mitt lir blir ganska uppenbart. Spelvärdet är perfekt för oss spelare och raka tvåan har en fin chans till att gå in. 2,90 erbjuder bet365 och jag plockar den linan direkt med en insats på strax över medel!