Nere i Skåne får vi se Karlskrona ta emot Hammarby från Stockholm i en spännande match. Hammarby har inledningsvis varit oerhört svårslagna och alltid lyckats få med sig minst ett oavgjort resultat medan Karlskrona är inne i en nykomlings-svacka vilket är helt normalt och man har det tufft att plocka poäng. Ju fler matcher man spelare, desto bättre verkar det som att man får koll på sitt spel hos Hammarby. Elitserie rutinen finns där jämfört med sitt motstånd och därav tar jag ställning. Häng med!

  • Match: HIF Karlskrona – Hammarby IF HF
  • Spel: Hammarby IF HF rak vinst
  • Odds: 1.85 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 16.00

Helgen inleds med elitserie handboll nere i Karlskrona och det lär bli ett jäkla liv i staden. Man är för tillfället inne i en rejäl svacka med hela fem raka förluster och man har svårt att mäta sig med lagen. I och för sig har man mött svårt motstånd, men det lär inte sluta på ett tag och verkligen inte idag då Hammarby kommer på besök. Senast syntes det att ju längre matchen gick, desto mer gled man ifrån Malmö och slutresultatet skrevs tillslut till 22-27. Idag tror jag på samma scenario och man får helt enkelt försöka plocka poäng mot enklare motstånd.

Hammarby, i vanligt stil, trummar på med sitt 3-2-1 försvar och fortsätter vara ett svårslaget och knepigt lag att möta. På hemmaplan är man vassast och där kan man i princip slå alla lag i serien. Bortaplan är en lite svagare länk och här plockar man endast poäng mot lättare motstånd. Idag ställs man mot just precis ett lite enklare motstånd i form av Karlskrona och jag tror man bör ha goda chanser till vinst. Puyol är som vanligt lysande och leder detta lag till framgång. Man kämpar för en slutspelsplats och för att kunna göra det möjligt måste man vinna sådana här matcher. Fungerar försvarsspelet och kontringsspelet som det brukar, vinner man!

Så vad blir mitt lir? Då odds fördelningen ger klara spelvärden i raka tvåan väljer jag att gå rakt ut och spika. Man är det bättre laget hur man än vrider och vänder och oddset 1,85 är tilltalande. Insatsen får ligga på medel!