Lleyton Hewitt krigar sig igenom varje match utan att imponera och idag möter han en Istomin i storform.

  • Matchen : Hewitt – Istomin
  • Speltips : Istomin -2.5 games i matchen
  • Odds : 1.87 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 18.30

 

Lleyton Hewitt ifrån Australien har varit en av dom bästa i världen men hans skador har satt stopp på det och nu ett år efter hans försök till en seriös comeback börjar han komma tillbaka. Han har inte imponerat på mig i år, han har inte alls spelat bra och när han har vunnit så har det varit för att dom andra spelarna har sjunkit i kvalitet ju längre matchen har gått eller så har det varit en ren kämpar insats. Hewitt har en ok första serve, inte mycket han får gratis där. Hans grundslag spelar han flakt med men dom är inte alls lika bra som dom var förut då han kunde trycka till och sätta enorm press på motståndaren men nu är det mer som lite hårdare transportslag åt sidorna. Han har haft problem emot spelare som har en stor serve där hans returer inte spelar lika stor roll som dom gör mot dom lite sämre servarna.

Denis Istomin ifrån Uzbekistan är i storform. Han spelade förra veckan i San Jose och där mötte han en storspelande Raonic men spelade bra i den matchen men det gick inte att rubba Raonic i hans serve i den turneringen. Istomin har själv en bra första serve som han får mycket gratis på men han har även ett väldigt bra grundspel. Han spelar med kraftfulla slag på både backhanden och på forehanden där han gillar att sätta press och där han även kan kliva fram på nätet med en helt klart duglig volley som han kan avgöra med.

En lite halv slarvig rek såhär på semestern men jag tycker detta spelet är bra och om Istomin håller sig till sitt spel så ska han vinna denna matchen och då anser jag att detta oddset är för högt.

Lycka till!

/Lidde

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba