500 turneringen i Memphis bjuder inte på lika bra tennis som i Rotterdam, men nu går Hewitt in i turneringen för att möta Baghdatis som inte är spelaren han en gång var.

  • Matchen : Lleyton Hewitt v Marcos Baghdatis
  • Liga : ATP Memphis
  • Speltips : Hewitt -2.5 games i matchen
  • Odds : 1.83 @ Unibet
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 02.00

 

Lleyton Hewitt ifrån Australien var i otroligt bra form innan han kom in i Australian Open, han vann både över Murray och Federer men väl i första omgången i Australien så tappade han en 0-2 ledning direkt emot Seppi och förlorade till slut i skiljeset. Hewitt har en bra första serve, med den får han alltid offensiven efter serven och kan sätta press på motspelaren. Hewitt är väldigt bollsäker och spelar otroligt flakt vilket blir svårt för dom som inte är bollsäkra eller i form.

Hewitt vill komma tillbaka på vinnarspåret.

Hewitt vill komma tillbaka på vinnarspåret.

 

Marcos Baghdatis ifrån Cypern har alltid varit en av mina favoriter men efter att han var pappa kanske han insåg att tennis inte är allt i livet för efter det så har han varit totalt urusel. Han får kvala in till ATP turneringar numera och lyckas knappt med det. Hans serve funkar än, men hans grundslag är inte alls bra. Han mötte i första omgången Rajeev Ram och hade problem i spelet mot han, då är det riktigt riktigt illa.

Hewitt kommer bolla ut Baggen och vinna i två raka eller kanske tappa ett i tiebreak men lär bli en enkel vinst för Baggen har inget att sätta emot.