MAXSPEL I TYSKLAND! Stekhett Berlinderby i den Tyska andradivisionen mellan serietvåan Hertha Berlin och serietrean Union Berlin. Det kommer vara utstålt vilket innebär ca 74.000 personer på läktaren och tyska medier beskriver matchen som det hetaste berlinderbyt någonsin…


Hertha Berlin – Union Berlin
Spel: Båda lagen gör mål i matchen
Odds: 1.70 @ Ladbrokes
Insats: 10/10
Spelstopp: 20.15

Bundesliga 2 hade uppehåll i Januari och lagen har bara hunnit spela 1 match vardera hittills. Hertha Berlin vann sin match enkelt med 5-1 borta mot jumbon Regensburg. Union Berlin mötte 16e placerade Sandhausen hemma och vann enkelt med 3-1. Som ni ser har båda lagen vass målform för dagen och jag kan inte se annat än att båda lagen gör mål i den här heta derbymatchen!

Båda dessa lagen har en otroligt bra form där Hertha Berlin har 1 förlust på hela säsongen och den kom i andra matchen för säsongen mot Frankfurt på bortaplan. På lagets 8 senaste matcher har man 7 segrar och 1 oavgjord så lagets form är ruskigt bra. Union Berlin är lika vassa dom då de har 1 förlust på sina 9 senaste matcher och den kom på bortaplan mot serieledarna där man förlora med 4-3. De har 4 segrar på sina 5 senaste matcher.

Hertha Berlin har seriens bästa offensiv som gjort 41 mål på lagets 20 matcher den här säsongen medan Union Berlin har gjort tredje flest mål i serien då man satt 33 mål. Båda lagens offensiver visar minst sagt toppform för dagen då Hertha Berlin har gjort 7 mål på lagets 2 senaste matcher och Union Berlin är uppe i 6 mål på lagets 2 senaste matcher.

Det är otroligt mycket som står på spel i den här matchen då favoriten Hertha Berlin behöver vinna för att utöka försprånget till trean i serien. Motståndarna Union Berlin jagar givetvis kvalplatsen i första hand upp till Bundesliga och då behöver man vinna här. Det är med andra ord mycket som står spel mellan två lag som utan tvekan kommer går för seger! 


Herthas viktige kapten Peter Niemeyer har problem
med en tå
men det mesta talar för att han spelar ikväll!

Hertha Berlin får tillbaka långtidsskadade högerbacken Perkarik till den här matchen. Man har ett litet frågetecken för lagets kapten Peter Niemeyer men det mesta talar för att han biter ihop och spelar här. Saknas gör dock avstängda backen Fabian Holland och mittfältaren Peer Kluge som är skadad.
Union Berlin får klara sig utan Michael Parensen och Björn Jopek som är skadade.