Intressant fredagslir i Bundesliga. Klart spelvärt odds på ett lag i toppform med ett riktigt vasst anfallspar. In med degen!

  • Hertha Berlin – Schalke 04
  • Tips: 2
  • Odds: 2.45 @ Expekt
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 9/12  20.30    

Analys:

Schalke 04 besöker på fredagkvällen den tyska huvudstaden och Olympiastadions matta. Laget är i riktigt bra form och anfallsparet med den gamle Real-legenden Raul och den flygande holländaren Huntelaar skrämmer slag på många försvar. Resultaten i Europa har varit strålande med klar gruppseger EL och man har även börjat sin klättring i Bundesliga där man nu parkerar på en 4-plats. Traditionens makt i fotboll sitter hårt rotat i de flesta lag och Schalke brukar ha lätt för Hertha plus att man inte förlorat på bortaplan sedan 2006 mot just detta lag. På plussidan är att man får tillbaka sin lagkapten i Höwedes på minussidan är att lagets duktiga spelare Farfan är borta. Anser att Schalke har det klart bättre laget i kvällens drabbning  plus att man är i ruggigt slag förtillfället. Tror på en tung borta seger för de blåa eleganterna ifrån Gelsenkirchen.

Herth Berlin har gjort en bra säsong hittills som nykomlingar i högsta ligan och ligger förnuvarande på en 9-plats. Den gamle tyske landslagsspelaren Marcus Babbel förfogar över en intressant trupp och den unge talangen Lasogga kommer att göra mycket nytta under säsongen med sitt vassa målskytte. Det ryktas om att det finns interna stridigheter i klubben som givetvis aldrig är riktigt bra för harmonin. Hertha har inte vunnit på de 4 senaste matcherna och spelet har inte varit något vidare. Tror inte att vändningen kommer ikväll då motståndet helt enkelt är för bra.

Ett intressant specialspel tycker jag också ha hittat i Klaas Jan Huntelaar som målskytt till 2,55 @ Expekt. Holländaren har stänkt in 13 baljor i årets upplaga av Bundesliga och är stekhet. Klart intressant.

Lycka till om ni hänger på!

//Coco