Andra omgången av Australian Open kvalet bjuder på en match där två spelare ifrån Tjeckien ställs emot varandra, Jan Hernych emot Adam Pavlasek.

  • Matchen : Hernych – Pavlasek
  • Liga : ATP Australian Open Kval
  • Speltips : Över 22.5 games i matchen
  • Odds : 1.83 @ bet365
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 00.00

 

Jan Hernych ifrån Tjeckien är en spelare som trivs utmärkt på snabba underlag. Han besitter en bra första serve som han får relativt mycket gratis poäng på och får han inte det så brukar han kunna avgöra på bollen efter med en bra volley. Hans största svaghet är hans andra serve och hans returnerings spel, nu tittar man kanske på hans resultat i hans förra match och ser 7-6,6-1 emot Mahut vilket talar emot hans dåliga returspel men Mahut är inte samma spelare som han var förut. Det var vindigt väldigt mycket vind i Australien första dagen och det gynnade inte stora servare enligt vissa entusiaster på plats.

Adam Pavlasek ifrån Tjeckien har öppnat det här året väldigt positivt, han fick åka med Safarova till Australien och spela Hopman Cup redan förra veckan och gjorde det helt okej. Förlust emot Pospisil 7-6,6-2, vinst emot Fognini i 3 set och sedan förlust med 7-6,6-4 emot Isner. Adam är mest känd för sitt grus spel och därför kanske inte alla har insett att han har en tung första serve tillsammans med att han är vänsterhänt vilket brukar ställa till det i returerna för dom högerhänta.

Detta blir en väldigt spännande batalj på förhand, jag ser framför mig minst ett tiebreak i denna matchen och då måste jag säga att vi har bra utgångsläge.

Lycka till!

/Lidde