En match i segundan ikväll och den utspelar sig på Rico Perez mellan Hercules och Real Madrid B. Bortalaget reser med en stark trupp och jag tycker ett målspel känns väldigt intressant. Läs mer!

  • Match: Hercules – Real Madrid B
  • Spel: Real Madrid över 1,5 mål
  • Odds: 2,50 @ bet365
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 21:30

Hercules gick väldigt bra förra året och tog sig till slut till ett play-off för att kämpa om en plats i primera division, väl där föll man dock mot Alcorcon och var aldrig ens nära en plats i högstaligan. Inledningen på den här säsongen har varit bedrövlig och man placerar sig näst sist med raden 1-1-5 på sina sju spelade matcher. Den stora boven har varit att man inte hittar målet och står på tre gjorda mål på dessa sju matcher, vilket inte alls är godkänt. Faktum är att man inte gjort mål på på fyra matcher nu och vi får gå tillbaka exakt en månad för att hitta senaste gången Hercules gjorde mål i 2-1 vinsten mot Girona. Man kommer dock ifrån en hyfsad match mot Almeria på bortagräs där man lyckades få med sig en pinne (0-0) och kanske en gnutta självförtroende har kommit tillbaka till spelarna. Nu är det hemmagräs och det är givetvis inget annat än tre poäng som gäller i den här matchen, för Hercules är ett lag som ska börja klättra nu, så jag förväntar mig att hemmalaget stormar framåt här. Avstängd i hemmalaget är mittfältare Alberto Escassi som drog på sig ett rött kort senast.

Trolig startelva Hercules:

Falcón, Pere, Mora, Cabrera, Peña, Arbilla, Edu Bedia, Sardinero, Fran Mérida, Gilvan och Portillo.

Jesé Rodríguez har visat fin form.

Real Madrid Castilla har varit inblandade i några sjuka matcher den här säsongen, sjuka till den mening att det haglat mål i matcherna. Av de sju matcher man spelat har man gått över linan 2,5 mål i sex av dessa, dessutom har man verkligen sprängt linan i fyra matcher där det blivit fem mål eller fler. Man har nu en målskillnad på 14-15 vilket innebär ett snitt på nästan precis två gjorda och två insläppta per match. Till kvällens match har man en riktigt stark trupp till sitt förfogande och har plockat med anfallare Alvaro Morata som annars tillhör a-lagstruppen. Med finns också Jesé Rodriguez som varit glödhet på slutet och är lagets bästa målskytt än så länge. Inga avbräck i bortalaget och man har som sagt en stark trupp på plats.

Trolig startelva Real Madrid B:

Jesús, Fabinho, Nacho, Iván, Casado, Mosquera, Álex, Juanfran, Jesé, Denis och Morata.


Det är ett hemmalag som verkligen törstar efter poäng idag och jag förväntar mig att man kommer storma fram här. Det i sin tur är något som kommer passa Real Madrid B bra då man är ett kontringsskickligt lag som har bra offensiv kraft i laget idag. Med det i tanken tycker jag det finns goda chanser för bortalaget att göra över 1,5 mål här.

Lägger även ett sidospel på över 2,5 mål i matchen till 1,74 hos betsafe – 6/10 units

/e@sy