Play-off i segundan drar igång ikväll och först ut är matchen mellan Hercules och Alcorcon. Två ganska jämna lag i mina ögon och jag går för ett målspel som känns vettigt här.

  • Match: Hercules – Alcorcon
  • Spel: båda lagen gör mål
  • Odds: 1.95 @ unibet
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 20:00

Hercules hamnade en pinne bakom kvällens motståndare Alcorcon i serien, och får därför inleda på hemmagräs i play-offen. Man kommer dock in till det här slutspelet med lite osäker form på slutet, sex senaste matcherna har man raden 2-2-2 på. Noterbart är även att man släppt in mål i fem av dessa matcher, endast mot usla Alcoyano lyckades man hålla nollan. Då har man för övrigt inte mött något svettigare motstånd heller. Så bortalagets chanser till mål här ser jag som goda då Hercules måste framåt för att få med sig ett bra resultat inför returen.

Inga direkta avbräck i hemmalaget och man får dessutom tillbaka två spelare här.

Ska Hercules ta sig upp till finrummet igen?

Alcorcon har ungefär liknande formkurva som Hercules men har i mitt tycke mött betydligt svårare motstånd på slutet. Man brukar även kunna stänka in nån balja per match och har gjort mål i 7 av de 10 senaste. Förväntad matchbild här är att Hercules som hemmalag kommer bli spelförande och som sagt försöker få med sig ett bra resultat, vilket jag tror kan öppna upp för Alcorcon här. Jag har sett ett par matcher med Alcorcon denna säsong och man har ett riktigt bra försvar där man oftast brukar ligga på kontring, något jag även tror man tillämpar idag.

Inga avbräck alls i bortalaget och man har fullt manskap av välja av.


Två jämna lag vilket jag även tror kommer visa sig rent chansmässigt i matchen. Hercules går sällan mållösa från hemmagräs och jag kan inte se hur man ska kunna göra det idag heller. Men Alcorcon är inte alls ofarliga och jag tror man stänker in en balja här. Spelas med lite över medelinsats.

Testar även 1/10 units på Alcorcon som vinnare, 3.90 betalar nordicbet för detta, vilket är för högt.

/e@sy