Lagen mötes för några dagar sedan och då slutade matchen 1-1, repris nu? Häng med.

Helsingborgs IF – Djurgårdens IF
Mitt tips: Under 2.5
Insats: 5/10
Odds: 2.21 188Bet
Spelstopp: 2011-07-11 19:00

Helsingborg är fortsatt obesegrade på dom fem senaste och i senaste matchen fick man 1-1 borta mot just Djurgården. Helsingborg dominerade andra halvlek då och var inte alls långt ifrån ett vinst mål. Hemma denna säsong är man också obesegrade och har 5-2-0, på dom fem senaste totalt har man 2-3-0 och man har kryssat lite väl mycket nu. I tabellen ligger man i topp endast målskillnad skiljer dom åt från Elfsborg på andra platsen.

Djurgården som fortsätter att ånga på och man har varit riktigt stabila senaste tiden. Försvaret har man fått igång ordentligt och det är inte lätt att måla på Djurgården just nu. Laget är också fortsatt obesegrade på dom fem senaste med 4-1-0 och formmässigt ser man vassare ut än dagens motståndare. Djurgården ligger på en elfte plats och har allt sedan formen återvände avancerat i tabellen och klättringen lär fortsätta om man behåller formen.

Helsingborg hemma är inte lätta att möta och utgångstipset är nog en etta, dock är jag inte helt säker på att Helsingborg kommer att få det så lätt mot Djurgårdens försvar som varit ruggigt stabila senaste tiden. Detta kan lika väl sluta med delad pott som för några dagar sedan. En sak är jag säker på och det är att detta inte kommer att bli något målkalas. Under 2.5 känns stabilt och spelas.

Lycka till.