Helgen är över och en toppmatch står på spelschemat när Helsingborg tar emot Djurgården som kommer på besök. Helsingborg som blandat och gett under säsongen, men framförallt varit starka på hemmaplan möter ett Djurgården som ständigt varit stabila och placerar sig ett antal poäng över i tabellen. En jämn match väntar vilket bäddar för spänning och underhållning. Jag hittar ett fint lir som jag bara måste spela efter att ha kikat på oddsen. Häng med!

  • Match: Helsingborg – Djurgården
  • Spel: Helsingborg DNB (0.0)
  • Odds: 2,15 @ Bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 19.05

helsingborgDjurgården

Börjar vi med att titta lite närmre på Djurgården så kan man konstatera att man gjort en riktigt bra säsong hittills och spelat in hela 26 poäng. Man har fått in goda nyförvärv som stärkt truppen en hel del och då tänker jag främst på Mushekwi som varit fantastisk och sprutat in mål. Senast tog man emot Örebro och kunde enkelt ta en seger med 2-0. På hemmaplan har man visat sig vara svårslagna och verkligen fått till det. Tittar man på borta facit så är även det klart godkänt. Idag åker man på just precis en bortamatch och det mot ett Helsingborg som visat sig vara bland de bättre i hela serien på hemma mark. För att lyckas knippa några poäng här krävs en maxprestation vilket inte är så lätt. Trots att man visat god form vid gästande, måste jag gå emot då jag inte anser att man ska vara favoriter i ett sådant här möte.

Över till Helsingborg som blandat och gett hela säsongen. På hemmaplan har man tagit hela 13 poäng gentemot sitt facit på bortaplan där man endast knipit 5 poäng. En klar kontrast som tyder på att man varit otroligt bra hemma men desto sämre borta. Ser man till det senaste mötet så torskade man mot Häcken efter att ha lett med 1-0 samt 2-1 vilket inte är bra. Denna sura förlust tror jag endast kan gå till nytta idag då man kan revanschera sig på hemmaplan, där man visat sig vara starka. Laget som gästar för dagen heter Djurgården och även fast man ligger ett antal poäng under dem i tabellen anser jag att man inte ska ha ett så pass stort värde i raka ettan. Där av hittar jag ett fint spelvärde!

Så vad blir mitt lir? På hemmaplan har Helsingborg en fin statistik på 4-1-1 och att raka ettan ger ett odds på hela 2,80 är ofattbart. Draw no bet där man får pengarna tillbaks vid oavgjort erbjuder ett odds på över två gånger och jag måste bara plocka. Djurgården är bra men att man ska kunna slå Helsingborg på borta mark tvivlar jag på. Draw no bet Helsingborg tas med en insats på medel!