Jag kommer återigen ta mig en titt på en match där Hedemora deltar. Lindlöven är däremot första gången jag tittar lite närmare på. Hedemora kommer ifrån en 6-2 seger mot tokjumbon IFK Ore på bortaplan, men man gjorde ingen jätteinsats. Ore kommer släppa tvåsiffrigt i många av matcherna som är kvar. Kan Hedemora ladda om?

  • Match: Hedemora – Lindlöven
  • Serie: Division 1C
  • Speltips: Lindlöven
  • Odds: 3.20 @ Betway
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 17/10, 19.00

Hedemora kommer som sagt från en 6-2 seger mot Ore, och innan dess slog man Surahammar med 3-0. Man har alltså ganska fin form, men visst, den måste brytas nångång. Hedemora är egentligen inget vidare lag, och det kan bli lite vadsomhelst när dom spelar känns det som. Som jag nämnt tidigare har man tappat många tongivande från förra säsongen, mer eller mindre 9 av de 10 bästa poängplockarna. De har värvat en hel del, men som sagt ingen av samma klass. Däremot är det inte sagt att de kan vinna matcher, vilket de bevisat att de kan göra, men att Lindlöven är minst ett lika bra lag är det inget snack om. Hedemora kan få problem.

Lindlöven ger jag mig som sagt på för första gången och det är ett riktigt bra offensivt lag man har. Däremot kan man sätta en del frågetecken i defensiven, men det kan man göra hos alla division 1 lag, speciellt dem från C och D. Framåt har man en fin förstakedja med Simon Jellvert, Patrik Säfström och Niklas Ottosson där den sistnämnda sticker ut litegrann med sina 18 poäng hittills. Då har man ändå en del sparkapital att sätta in i efter dessa. Tvillingbröderna Daniel- och Joakim Ohlsson Fromell utgjorde delar av Lindlövens förstafemma förra säsongen. Man har två raka segrar och en målskillnad på 11-2 på dessa macther vilket visar att man är inne i en fin trend.

Båda lagen ligger relativt lika i serien och det skiljer bara en poäng mellan dem. Målskillnaden är det dock lite fördel Lindlöven. Frågan är bara vilken trend som kommer brytas. Jag tycker att Lindlövens odds till 3.20 på Betway är några tiondelar för högt och dom har bättre chans än vad oddset säger. Blir 2 units på Lindlöven. De flesta bolag ligger mycket lägre än Betway.

Följ oss på twitter @spelaspelse och mig @HedenskogH

Lycka till!

/Heden