Indian Wells bjuder på mycket tennis och mycket spel. Den unge Amerikanen Ryan Harrison som verkar vara i väldigt fin form efter att ha krossat Flavio Cipolla då han endast gav honom tre game i matchen. Viktor Troicki från Serbien är en spelare som har tappat mycket på rankningen och i spelet, han har sviktat otroligt och är ingen topp spelare längre. Jag har en matchvinnare.

  • Speltips – Harrison att vinna matchen
  • Liga – ATP Indian Wells
  • Odds – 1.80 @ Unibet
  • Units – 7/10
  • Spelstopp – 03.00

 

Ryan Harrison, den unge Amerikanen som anses vara en gigantisk talang som kommer vara i världstoppen så småningom. Han har haft ett riktigt bra år hittills, på 10 matcher har han bara 4 förluster varav två stycken mot den omöjlige Milos Raonic och sedan Andy Murray. Ryan’s favorit underlag är hardcourt där han har nått flest framgångar varav en final i Los Angeles förra året där han förlorade mot Mardy Fish. Han har en riktigt bra första serve där han gör mycket ess och får mycket gratis poäng, på detta har han en otrolig fysik och en riktigt bra defensiv blandat med en offensiv som är rätt bra men kan utvecklas. Utvecklar han sin offensiv kommer han klättra otroligt på rankningen.

Ryan Harrison i hetluften!

Viktor Troicki från Serbien är en spelare som har tappat mycket på rankningen och inte har imponerat i år. Han har 6/6 i matcher men då har han förlorat mot spelare som Bogomolov, Querrey, Kukushkin och även Darcis senast. Troicki har en rätt så klen serve men har levt på sitt grundspel men det har inte stämt i år. Han har haft en bra defensiv men nu räcker inte det då hans form sviker honom.

Jag tror att han kommer få problem mot Harrison med den galna amerikanska publiken i ryggen och med Harrison’s form så kommer Troicki få stora problem.

Lycka till!

/Lidde