ryan harrison Rafael Nadal har gjort dundersuccé efter comebacken. Det började lite trevande men efter Wimbledon har han visat enorm klass på hardcourt. Nu ställs han emellertid mot USAs nästa upcoming star, Ryan Harrison, och även om inte amerikanen rosat marknaden i år har jag hittat ett fint odds i Ryans favör.

 

 

  • Sport: Tennis
  • Liga: US-Open
  • Match: Ryan Harrison – Rafael Nadal
  • Spel: Över 3,5 set
  • Odds: 4,50 @ paddypower
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 21:00

Rafael Nadal har gjort dundersuccé efter comebacken. Det började lite trevande men efter Wimbledon har han visat enorm klass på hardcourt. Nu ställs han emellertid mot USAs nästa upcoming star, Ryan Harrison, och även om inte amerikanen rosat marknaden i år har jag hittat ett fint odds i Ryans favör.

Att Harrison ska ta ett set är absolut inte otänkbart i min spelbok. Nadal tappade set mot Dimitrov och Federer i Cincinnati samtidigt som Harrison slog Dologopolov och tog set mot Ferrer.

Sedan 2007 har Nadal haft relativt stora problem i första omgången av US-Open. Han har tvingats spela 5 tiebreak på fem öppningsmatcher och tappat set i en av dem. I samtliga matcher har spanjoren stått i 1,01 innan matchen.

Harrison har tagit set på Murray, Tsonga och Del Potro – samtliga matcher han plockat set i har spelats i bäst av 5 set.

De möttes så sent som i Indian Wells där Nadal gick segrande efter 7-6,6-2.

Efter en storslagen inledning på hardcourtsäsongen är det absolut inte omöjligt att Nadal får en liten dipp så att Harrison kan plocka åt sig ett set. Han spelar trots allt på hemmaplan och på tre besök i huvudturneringen har han alltid gjort bra matcher.

Harrison har, när han spelar på son högstanivå, en enormt bra serve och vi det vi har sett sedan i våras är att när Nadal möter duktiga servare får han nästan alltid problem.

Oddset 4,50 på över 3,5 set i matchen är för högt. Vi kan i praktiken ta bort möjligheten at Harrison vinner i raka set, det kommer han inte att göra, men vinner amerikanen ett set, då sitter spelet med garanti.