Hannover har inlett säsongen starkt i sitt spel på hemmaplan, där som vanligt trivs som bäst. Idag ställs man mot ett Augsburg som har fin form men som i mina ögon inte mött särskilt tunga motstånd. Jag har saken klar för mig och kliver in på ett spel här, häng på!

Hannover – Augsburg
Spel: 1 (Draw No Bet)
Odds: 1.91 @ William Hill
Insats: 5/10
Spelstopp: 15.30

Hannover har haft ett tungt spelschema inledningsvis men har trots det gjort det mycket bra. Bortamatcherna mot Mönchengladbach och Bayern München har visserligen slutat med två storförluster medan man på hemmaplan har gjort tre riktigt starka insatser. Det är just på hemmaplan som laget trivs allra bäst och det talar för mitt spel här. Man har vunnit samtliga sina tre hemmamatcher den här säsongen då man först slog Wolfsburg med 2-0 och det följdes upp av två tunga segrar med Schalke 04 med 2-1 och formstarka Mainz med 4-1! Nu möter man betydligt enklare motstånd och då ska man ha riktigt bra vinstchans igen!

Augsburg inledde säsongen med att förlora med 0-4 hemma mot Dortmund och det följdes upp av en förlust med 0-1 borta mot Werder Bremen. Efter det har man dock 3 raka segrar nu och formen är därmed på topp? I mina ögon har man inte imponerat för fem öre i dessa matcherna. Först slog man formsvaga Stuttgart hemma med 2-1 efter att man gjort ett tidigt mål och sedan 2-0 efter en halvtimme. Stuttgart kom igen och satte 2-1 men drog sedan på sig ett rött kort och Augsburg kunde vinna matchen med en man mer. Sedan begav man sig till svaga Nürnberg där båda lagen spelade defensiv fotboll med 11 man i eget straffområde genom i stort sett hela matchen. Augsburg kunde turligt göra 0-1 i slutskedet av matchen och segern var ett faktum. I senaste matchen besegrade man Freiburg hemma med 2-1, återigen mycket turligt efter mål i slutskedet av matchen. Första halvlek var en tråkig historia medan andra halvlek var desto mer spännande då Freiburg tidigt tog ledningen med 0-1 men Augsburg ville annat och stod för en bra andra halvlek och vände som sagt på steken och satte avgörande 2-1 strax före stopptid. Nu möter desto tuffare motstånd än Freiburg, Nürnberg och Stuttgart vill jag lova och då bör man få det riktigt tufft att ta en ny seger även om formen ser bra ut på pappret.

untitled
Hannover får tillbaka viktige Szabolcs Huszti från avstängning här
och han kommer vara en viktig injektion för laget i den här matchen!

Hannover får fortsatt klara sig utan strikern Diouf och ytterbacken Pander. Mycket positiva nyheter för laget är att suveräna yttern Szabolcs Huszti är tillbaka från avstängning här tillsammans med defensive mittfältaren Hoffman.
Augsburg har frågetecken för sin viktige mittfältare och bäste målskytt Altintop men det mesta talar för att han kommer till spel här. Man saknar dock Amsif helt säkert här

Kort summering:
Augsburg kommer alltså från tre raka segrar vilket är starkt men man ska ha i åtanke att man mött väldigt formsvaga lag och lag som överlag är betydligt sämre än dagens motståndare Hannover. Augsburg är dessutom väldigt svaga i sitt bortaspel, det såg man inte minst förra säsongen då man hade 3-4-10 som resultatrad på bortaplan och denna säsongen har man 1 förlust och 1 turlig seger på bortaplan. Nu möter man ett oerhört hemmastarkt Hannover vilket gör att jag tror Hannover löser den här uppgiften då man är ett bättre lag och man trivs på sin hemmaplan där man har ett massivt stöd av sina hemmafans.