Returmöte i Europa League där första mötet slutade 2-1 till Atlético hemma på Vicente Calderón. Nu beger man sig till Tyskland för att slåss för sin överlevnad i turneringen, och på andra sidan står Hannover 96. Blir ett spel på antal mål här och det är ingen tvekan om vilket håll vinden blåser!

  • Match: Hannover – Atlético
  • Spel: över 2,5 mål
  • Odds: 1.72 @ bet365
  • Units: 8/10
  • Spelstopp: 21:05

Hannover stod upp hyfsat bra mot Atlético senast och är nog ganska nöjda med resultatet man fick med sig hem till Tyskland. Med en bortamål innebär det att man klarar sig vidare på 1-0 i detta möte. Nu tror jag dock inte det finns någon risk för detta resultat då Hannover är ett erkänt målglatt gäng. Kikar vi på lite statistik från tyskarnas senaste matcher så är det idel målkalas vi har att göra med. Man har nio raka matcher som har gått över linan 2,5 mål och en del matcher har gått över rejält dessutom. Ingen större chock då tyska lag är kända för sitt frejdiga anfallsspel där defensiven kommer i andra hand.

Till dagens match saknar man endast Leon Andreasen, men dansken har varit borta en längre tid och är därför inget avbräck.

Falcao vet hur man gör mål på Hannover.

Atlético är precis som kvällens motståndare ett väldigt målglatt gäng, i 7 av sina 10 senaste matcher har det slutat med fler än 2,5 mål. Med spelare som Falcao, Adrian och Diego är det inget snack om att offensiven är av yppersta klass hos det spanska laget. Defensivt så höll man förvisso nollan senast mot Getafe i 3-0 vinsten, men jag tycker att försvarsspelet stundtals såg väldigt virrigt ut där. Nu saknar man dessutom två herrar defensivt då mittfältaren Gabi tillsammans med högerbacken Juanfran är avstängda, vilket givetvis är minus för försvarsspelet.

Förutom dessa herrar ovan så är även Arda Turan avstängd och missar detta möte. Där har man dock uppbackning och jag ser inte detta som något större avbräck.


Vilket lag som än gör första målet här så innebär det att laget på andra sidan måste flytta fram trupperna och börja anfalla på allvar. Tror detta kan bli en väldigt sevärd match med massor av chanser åt bägge håll. Håller dock Atlético som små favoriter då man har ett mer skickligt lag offensivt. 1.77 som bet365 erbjuder för över 2,5 mål är riktigt bra!

Förutom överspelet så testar jag även ett par andra spel i matchen.

Atlético över 1,5 mål – 2.00 @ betsafe – 2/10 units

Falcao gör mål – 2.10 @ betsafe – 2/10 units

/e@sy