Första mötet mellan lagen slutade 3-1 till Anzhi i Ryssland och nu är Hannover givetvis ute efter revansch! Får dom det tro?


Hannover – Anzhi
Spel: Båda lagen gör mål i matchen
Odds: 1.70 @ Betway
Insats: 8/10
Spelstopp: 21.05

Anzhi var det klart bättre laget i förra mötet mellan dem men det berodde mycket på fördelen av hemmaplan i Ryssland. Anzhi är inte alls lika starka utanför Ryssland och man kommer säkerligen få problem med Hannovers offensiv i den här matchen men jag tror man löser det ändå och tar sig vidare.

Hannover har inte imponerat inledningsvis efter uppehållet i den Tyska bundesligan. Man har 2 segrar, 1 oavgjord och 2 förluster på de 5 matcher man spelat men värt att notera är att båda segrarna har kommit på hemmaplan och det är just lagets vassa hemmaspel som talar för det här spelet.  I senaste ligamatchen i helgen spelade man 2-2 borta mot Nürnberg vilket var ett steg i rätt riktning. Kvitteringen kom på tilläggstid för Nürnberg så räkna med att Hannover är ute efter revansch här!

Hannover hade en i mina ögon väldigt enkel grupp med Helsingborg, Levante och Twente. Hannover och Levante gick vidare med betydligt fler poäng än Twente och Helsingborg. På hemmaplan spelade man bra fotboll och vann 2 av sina 3 matcher och det sista slutade oavgjort mot Twente. Nu är det kniven mot strupen i den här matchen och man måste gå för seger, man måste framåt och göra minst 2 mål!  Hemma i Tyskland har man 7-2-2 som resultatrad och 23-11 i målskillnad på dessa matcher så visst kan laget göra mål och man är som ni förstår starka på sin hemmaplan.

Den ryska ligan gick på uppehåll i början av December så Anzhi har bara hunnit spela 1 tävlingsmatch sedan dess och den var givetvis hemmamatchen mot Hannover förra veckan. Man bevisade dock att matchformen är bra för laget som visade fin fysik och lagets vilja gick det inte att ta miste på i matchen.

Man gick med nöd och näppe vidare som tvåa i gruppen då man hamnade på 10 poäng i gruppen tillsammans med Liverpool och Young Boys. Det var i hemmaspelet som laget imponerade för på bortaplan hade man resultatraden 0-1-2 och det är knappast något som imponerar. Nu har man ett 3-1 resultat att gå på och frågan är om det räcker? Anzhi är ett erkänt starkt hemmalag i Ryssland medan man på bortaplan ofta har probelm i sitt spel och det talar emot dem här.


Anzhis Samuel Eto’o satte ett mål senast
och han gör säkert ett mål idag också!

Jag tror Hannover kommer pressa Anzhi genom hela matchen här och Anzhi kommer backa hem med hela laget för att satsa på kontringar. Hannovers offensiv är tillräckligt vass i mina ögon för att jag ska tro att man kommer bräcka Anzhis defensiv. Sedan är Anzhis offensiv helt okej och man kommer säkerligen kontra in en boll i Hannovers vilda press i den här matchen. Hannover har en ganska usel defensiv som lär vara ännu sämre och ännu mer odisciplinerad när laget pressar för seger så båda lagen bör göra mål i den här matchen!