Ena laget har överraskat positivt hittills, det andra laget har varit en besvikelse, jag har det klart för mig. Häng med.

Hannover 96 – Stuttgart
Mitt tips: Över 2.5
Insats: 5/10
Odds: 1.70 Bet365
Spelstopp: 2010-12-10 20:30

Hannover har varit en positiv fläkt i Bundesliga denna säsong och det är ett helt nytt lag jämfört med förra säsongen. Senast blev det en ny vinst när man bortaslog Borussia Mönchengladbach med 2-1. Hannover har nu 4-0-1 på dom fem senaste, hemma denna säsong har man spelat 5-1-2. Laget återfinns på en fin fjärde plats.

Stuttgart har varit en besvikelse hittills, senast fick man 1-1 hemma mot Hoffenheim. På dom fem senaste har man 1-2-2 och borta denna säsong har man usla 0-2-5. Stuttgart hittar vi på en sextonde plats i tabellen.

DaMarcus Beasley och Karim Haggui saknas för Hannover.

Stuttgarts tränare saknar ett flertal viktiga spelare och får det svårt när han ska ta ut laget, Serdar Tasci, Daniel Didavi, Khalid Boulahrouz, Stefano Celozzi och Ciprian Marica saknas.

Stuttgart ser ut att gå hårt på offensiven i denna match då man förväntas starta med tre anfallare, frågan är om det räcker sett till skadeläget och den usla formen. Hannover är starka och hemma är man inte lätta att tas med.

Sett till tidigare möten så har det blivit en del måltäta matcher, Hannover för en hel del mål i sina matcher, Stuttgart släpper in en del mål samtidigt som man då och då blixtrar till och gör ett antal mål. Jag ser detta och bäddat för över 2.5 och det är också dagens drag.

Lycka till.