I fredags spelade jag på Haninge i deras tuffa bortamatch mot Visby. Idag möter man betydligt lättare motstånd när Tierp står på andra sidan. Kan man ladda om ifrån resan från ön så har man god chans till sin första vinst i hockeyettan.

  • Match: Haninge – Tierp
  • Serie: Hockeyettan Östra
  • Speltips: Haninge ML
  • Odds: 1.88 @ betsson
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 28/9, 16.00

Haninge spelade jag som sagt på i fredags, dock utan att lägga ut något speltips. De fick dock stryk mot Visby så mina pengar gick förlorade, men oddset på Haninge var riktigt högt och skulle jag få det oddset igen skulle jag spela det alla dagar i veckan. Man genomförde matchen otroligt bra och kunde lika gärna fått med sin en poäng, trots att man fick stryk med hela 5-2. Man stod upp förvånansvärt bra och visade på allvar att man tänker stanna i hockeyettan denna säsong. Man är som sagt nykomlingar, men har gjort en riktig satsning till denna säsong och värvat riktigt bra. Man har behållt sin stomme från förra säsongen och fyllt på med en hel del spets. Bland annat är Fredrik Abrahamsson en riktigt bra spelare som man fått in från Enköping till den här säsongen. Nu har man också Jonas Höög på tryout som tydligen ska vara riktigt bra. Om det sedan blir någon fortsättning i klubben visar sig senare i veckan. I vilket fall så kommer han spela matchen idag också. Man har två riktigt vassa kedjor framåt med bland annat gamle elitseriespelaren Stefan Pettersson, Robin Sjörén och Fredric Weigel. Man har verkligen laget för att stanna kvar och man kan även utmana de bästa. Man ska bara ta sin första vinst idag.

haningetierp

Tierp är ett litet spöklag för mig. Jag tycker inte man har ett bra lag på pappret, men lyckas på nåt sätt vinna lite matcher. Så har det alltid varit och kommer säkerligen vara så även denna säsong. Man har startat säsongen med en straffvinst och en vinst på övertid. Dock mot två lag som man verkligen ska slå, men ändå har man haft lite problem med dessa. Tierp är ganska starka på hemmaplan, men borta är man lite sämre. Man har ett ganska tunt lag i antal spelare. Man är faktiskt favoriter idag, vilket jag tycker är helt fel. Jag tror det beror på att man har vunnit sina matcher och att Haninge förlorat sina. Dock så har Haninge mött kanske seriens två bästa lag. Det har inte Tierp gjort och idag tror jag också att Tierp får sin första förlust. Haninge har ett bättre lag på pappret än Tierp och därför ska man också vinna denna match.


Jag tycker som sagt att Haninge har ett bättre lag på pappret. Man har hemmaplan och söker sin första seger och idag har man riktigt bra chans. Jag hade satt Haninge som favoriter här och då förstår ni också att jag tycker oddset på en Haningeseger är riktigt bra. Mitt spel idag blir därför Haninge ML till oddset 1.88 hos betsson. Insatsen blir en liten bit över medel och landar på 6 units.

Twitter @HedenskogH och @spelaspelse

Lycka till!

/Heden