Australian Opens sjätte dag och här hugger vi på en dubbel match som jag har hittat ett bra odds på. Hanescu/Rochus har imponerat på mig i dubbel tennisen samtidigt som Mello/Sousa inte har gjort det så övertygande.

  • Speltips – Hanescu/Rochus att vinna matchen
  • Liga – Australian Open
  • Odds – 1.70
  • Units – 9/10
  • Spelstopp – 01.00

Här hittar jag en intressant dubbelmatch emellan Hanescu/Rochus och Mello/Sousa. Där jag tycker att ett av paren är mycket bättre än det andra paret.

Hanescu/Rochus har imponerat stort på mig här i AO, jag var helt säker på att dom skulle åka ut i första rundan mot Marach/Peya som är ett riktigt bra dubbelpar, vann senast i Auckland. Men Rochus är i storform, såg vi senast då han kom till final i Auckland och sedan då han spelade riktigt bra i singelturneringen förutom två set mot Berdych som han helst vill glömma. Hanescu är ingen gigant i dubbel men en helt okej spelare att ha på sin sida av nätet.

Mello/Sousa är inga giganter i dubbel, dom hade väldigt tur enligt mig att få möta Falla/Giraldo som båda hade fokus på singel turneringen och jag trodde faktiskt att dom ändå skulle åka ut emot Falla/Giraldo då dom är bättre än Mello/Sousa. Ingen av dom här spelarna är bra dubbelspelare och jag blir förvånad om dom agerar som det idag.

Hanescu/Rochus vinner för att dom är bättre rakt igenom som dubbelspelare, detta ska dom bara vinna.

Lycka till!

/Lidde