Just nu 3355 medlemmar (Bli medlem här)

Speltips handboll

Speltips och rekar inom handboll.

Speltips: KS Kielce – Vezsprem 29/5

Gårdagens handboll var överraskande och Kielce tog sig till final efter vinst mot Paris medan Vezsprem fick det tufft mot Kiel men kunde avgöra efter förlängning. Två matcher återstår varav en final som jag valt att reka om mellan just precis vinnarna.

Speltips: KS Kielce – PSG Handball 28/5

Champions League och final four drar igång denna lördagen och vi får självklart se två riktigt bra matcher. Ena mötet står mellan mina slutsegrare Paris som ställs mot Polska Kielce. Paris är rena rama mästarlaget och har stjärnor som ingen annan trupp ens är nära medan Kielce ständigt är med uppe i toppen och krigar, och kollektivet fungerar bra.

Speltips: THW Kiel – Veszprem 28/5

Det närmar sig slutet av säsongen och endast fyra matcher kvar i Champions League, två semifinaler samt en brons och final match. Den andra semifinalen står mellan Kiel och Vezprem och jag förväntar mig en spännande match. Vezprem har imponerat med sitt enorma försvarsspel som kanske till och med är bäst i världen medan Kiel slog ut Barcelona och visade att man har en god högsta nivå.

Speltips: IFK Kristianstad – Alingsås HK 22/5

Äntligen är det dags för SM-final och som vi  har väntat. Kristianstad, obesegrade i slutspelet, knappt slagna även i seriespelet ställs idag mot Alingsås som visat stabila takter säsongen igenom och ständigt varit snäppet bakom.

Speltips: Alingsås HK – Ystad IF HF 8/5

Gårdagen var sur och Kristianstad stannade på exakt 31 bollar när jag hade lirat över 31,5. Nya tag idag när vi får se ännu en rysarmatch mellan Alingsås och Ystad där Alingsås kan säkra finalspel vid vinst. Senast var det total utskåpning och Ystad hade inte speciellt mycket att komma med. Frånvaron av Lucas syntes men det hade förmodligen inte hjälpt.

Speltips: IFK Kristianstad – IK Sävehof 7/5

Gårdagen gick inte som väntat och Alingsås fullständigt utklassade Ystad. Formen är ändå fortsatt god och vi tar nya tag idag när Kristianstad tar emot Sävehof i en avgörande match. Senast visade Kristianstad upp varför man är Sveriges bästa lag och när man kommer upp i nivå så vinner man mot samtliga lag i serien.

Speltips: Ystad IF HF – Alingsås HK 5/5

Den på förhand mest intressanta semifinalen spelas mellan Ystad och Alingsås och nu är det dags för ett retur möte. Ystad sammanfattade det bra på sin hemsida genom att säga att Alingsås helt enkelt var mycket hungrigare och bättre i det första mötet. Man kan mycket, mycket bättre än vad man presterade och på hemmaplan bör man ha en bra chans till seger.

Speltips: IK Sävehof – IFK Kristianstad 4/5

Dags för de andra mötena i semifinalerna och idag får vi se Kristianstad gästa Göteborg och Partille där Sävehof väntar. Första matchen blev en riktig rysare då Sävehof stod upp riktigt bra samtidigt som Kristianstad underpresterade.

Speltips: Alingsås HK – Ystad IF HF 2/5

Formen är het just nu och i mitt senaste tips satt Sävehof till ett odds på 3,25! Idag är det nya tag och det är dags för semifinaler där vi får se Alingsås ta emot Ystad. Alingsås hade inte direkt något val när Kristianstad valde Sävehof som motståndare och därmed blev det Ystad.

Speltips: Lugi HF – IK Sävehof 29/4

Kvartsfinalen mellan Lugi och Sävehof är nu uppe i sin femte match och därmed också avgörande. Bägge lagen har plockat varsin seger på hemma- och bortaplan och i mina ögon ser det öppet ut. Det är även den enda match-serien som går till fem möten och det ska bli intressant och se ifall tränarna har något äss i rockärmen.