Analyserna har gått bra på sistone och det är nya tag idag när vi får se Hammarby ta emot ett blekt Skövde som åker på besök. Skövde som fortsätter att gå tungt, åker upp till Stockholm i hopp av att möjligen plocka någon pinne medan Hammarby bara har ett mål och det är att vinna. Förutsättningarna och formen talar för hemmalaget och jag försöker mig inte på att krångla till det med massa mål eller liknande. Hammarby bör ha god chans till triumf och är nästan pliktskyldiga till att vinna. Jag tror man gör det med god marginal och hittar ett fint spel, häng med!

  • Match: Hammarby IF HF – IFK Skövde
  • Spel: Hammarby IF HF -3,5
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 16.00

Börjar vi med att kika på Skövde så fortsätter det att hacka i spelet och anfallsspelet är verkligen inte bra. Senast hoppades jag och säkert många andra på att man skulle kunna skrälla hemma mot Malmö, men som så många gånger förr blev man besviken. 20-28 var slutresultatet när domarna blåste i slutsignalen och ännu en gång fick man inte till anfallsspelet. Jag vet inte vad man ska göra för att få det att funka, för annars kommer man riskera att åka ut, men vad jag vet är att om man fortsätter att prestera så här kommer man åka på stor förlust i Stockholm. Lagen har mötts en gång tidigare i år och då vann Hammarby med hela 19-32 på bortaplan. Jag rekade den dagen på Hammarby och kommer göra det igen, avslag!

Hammarby kommer till detta möte med en helt okej form och man åkte på en domarskandal senast mot Guif och blev blåsta på en klar seger. På hemmaplan är man starka vilket man visat tidigare och jag ser inga mål på himlen till att man inte ska kunna utklassa Skövde ännu en gång. Man vann alltså med 13 bollar på bortaplan senast och då det är hemmafördel denna gång tror jag man vinner med minst ett par bollars marginal. Skövdes slarviga anfallsspel kommer straffas med snabba kontringar och jag spikar utan att tveka!

Så vad blir mitt lir? Jag är säker på att Hammarby kommer att ta hem detta och det med ett par bollar, och därför tar jag mig till handikappslinorna som ser fina ut. Hammarby -3,5 erbjuder ett odds på hela 1,80 vilket är klart spelvärt. Jag höjer insatsen till strax över medel!