Ett riktigt läckert möte spelas i Stockholm där vi får se Hammarby ta emot giganterna från KristianstadKristianstad finns det inte så mycket att orda om och man fortsätter att mala ner allt motstånd, medan Hammarby är ett varannan dag lag och blandar och ger. Ett sådant lag räcker inte till mot ett Kristianstad och man måste verkligen nå högsta nivån för att utmana. Hammarbys hösta nivå är inte så pass bra och jag tror som vanligt på Kristianstad. Spelvärdet är lågt och jag hittar i stället en mållina som ser intressant ut. Häng med!

  • Match: Hammarby IF HF – IFK Kristianstad
  • Spel: IFK Kristianstad över 28,5 mål
  • Odds: 1,78 @ Unibet
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 16.00

Hammarby kallade jag nyligen för ett varannan dag lag då man kan se i resultatsraden att man vinner och förlorar varannan match. Senast torskade man mot Alingsås och vi fick se en riktigt svag insats. Slutresultatet skrevs till 34-22. När man möter lag som exempelvis Alingsås och Kristianstad har man svårt att räcka till även fast man kan vara kluriga på hemmaplan. För mycket hänger på Puyol och hans spetskompetenser i anfallet, och för att kunna slå detta motstånd krävs en komplett prestation. Man möter ett riktigt tungt motstånd och det aggressiva försvarsspelet tror jag inte kommer att lyckas. Det lär rinna undan och jag tror man får plocka massvis med bollar ur mål!

På andra sidan står Kristianstad som varit obeskrivligt bra och man har hela 18 raka vinster. 18-0-0 säger sitt och man är överlägsna i Sverige. Tillsammans med Alingsås har man gjort flest mål och den vassa offensiven bäddar alltid för mycket mål. Kontringar samt andra fas anfall förstör oftast motståndarna då det går för snabbt. Där av även Björnsen och Tollbring som briljerar mest i anfallet. Idag lär man satsa extra mycket på lätta mål i form av andra fas spel och kontringar då Hammarby spelar ett offensivt försvarsspel och därför lär det rinna undan. En mållina på Kristianstad funkar och jag lirar!

Så vilken lina väljer jag? Kristianstad kommer att näta och kommer att vinna. Över 28,5 mål låter rimligt och jag lirar till en insats på strax över medel!