Två lag med bra dagsform drabbar samman och det ser ut att bli en spännande match. Häng med.

Hammarby – Åtvidaberg
Mitt tips: Över 2.5
Insats: 5/10
Odds: 1.80 Expekt
Spelstopp: 2011-05-23 19:00

Hammarby har sett riktigt pigga ut och ikväll kan fjärde hemmavinsten komma och allt stämmer. Hammarby som halkat efter toppen en aning är ute efter att ta in på försprånget och inte tappa mer mark så här i början av säsongen. Man är obesegrade hemma hittills och det är inget man vill ändra på. 2-1-2 på dom fem senaste och sex gjorda mål på dom fem senaste.

Åtvidaberg har öppnat starkt och ligger inför denna match på en andra plats i tabellen endast en poäng bakom ledande Assyriska. 3-0-2 på dom fem senaste och hittills har man mäktat med att göra 19 mål vilket är imponerande. Enkel seger senast med 5-2 hemma mot Värnamo och det mesta stämmer just nu i offensiven. Åtvidaberg kommer att gå för tre poäng ikväll då man inte vill tappa i toppen och formen tyder ju inte direkt på något annat heller.

Två lag med god dagsform och som gått bra hittills, båda lagen gör också mål även om Åtvidaberg ligger långt över snittet. Jag tror vi kommer att få se en riktigt underhållande match där båda lagen kommer att ligga på. På förhand känns matchen något jämn och ett oavgjort resultat skulle inte förvåna, dock tror jag att vi kommer att få sen en hel del mål i denna match och över 2.5 lockar till spel. 3-4 mål och oddset testas på kupongen idag.

Lycka till.