Träningsmatch i Hamburg när dragplåstret Barcelona gästar tyskarna. Dock är det inte mycket till dragplåster med i Barcelonas trupp och den är väldigt okänd för de flesta som inte följer spanjorerna slaviskt. Här går jag för en dubbelchans!

  • Match: Hamburg – Barcelona
  • Spel: 1x (dubbelchans)
  • Odds: 2.08 @ betsafe
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 18:00

Barcelona åker alltså till Hamburg för att spela av en jubileumsmatch mot tyskarna. Men man gör det utan merparten av sina stjärnor och truppen ser inte alls särskilt skräckinjagande ut.

Pinto, Oier, Dani Alves, Bartra, Ilie, Muniesa, Sergi Roberto, Deulofeu, Dos Santos, Alexis, Rafinha, Mascherano, Joan Àngel Román, Sergi Gómez, Lobato, Patric, Planas, Afellay, Adriano, Balliu, Espinosa.

Vi har alltså fyra spelare som spelade ganska frekvent förra säsongen med Barcelona, i övrigt är det väldigt fattigt på stjärnor om man bortser från Afellay som var skadad en stor del av förra säsongen. På semester och saknas hittar vi  Xavi, Iniesta, Busquets, Piqué, Pedro, Cesc och Valdés. Vidare så har vi en del ungdomar som förbereder sig för OS, dessa är Montoya, Jordi Alba och Tello. Sen har vi även Cuenca, Thiago, Villa, Puyol och Messi som alla missar matchen på grund av skador.

Som ni ser är det inga dussinlirare som saknas ikväll och jag tycker Hamburg borde ha bra chanser att knipa minst ett kryss i den här matchen. Förvisso är det en träningsmatch, men vilket lag vill inte snärta till Barcelona när chansen ges? Och nu finns verkligen chansen med alla dessa avbräck. Ingen direkt koll på hur Hamburg kommer ställa upp ikväll, men man är inne i en bra formkurva med sju raka träningsmatcher utan förlust. Man kommer även med en färsk turneringsvinst i bagaget här (Peace Cup), där vår egna Marcus Berg avgjorde finalen. Inget svettigt motstånd där men det tycker jag heller inte att det är ikväll med laget som Barcelona är på resande fot med.

Tycker det är ett väldigt bra odds som betsafe erbjuder på 1x här, men jag håller mig till insats medel med tanke på att det är en träningsmatch.

/e@sy