På söndag vankas det många allsvenska matcher därbland ett möte mellan Halmstad och Örebro. Halmstad likt Örebro, ligger i botten av tabellen och är i behov av en vinst för att komma ifrån den striden medan Örebro fortsätter att gå katastrofalt och ännu inte tagit en seger på ett långt tag. Ett intressant bottenmöte där lagen har allt att vinna. Det jag sett från Örebro har dock övertygat mig att man är ett lag för nedflyttning ifall inte en förändring sker. Än så länge kommer jag fortsätta att gå emot, och jag hittar ett klart spelvärt tips. Häng med!

  • Match: Halmstad – Örebro
  • Spel: Halmstad rak vinst
  • Odds: 2,25 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 17.30

halmstadörebro

Örebro som inför i år ansågs vara ett överraskningslag har ju faktiskt också blivit det fast till det negativa. Man ligger just nu näst sist i tabellen på 13 inspelade poäng och allt talar för att man knappt kommer plocka några fler poäng. Man jag fortfarande en seger och då räknar jag inte med svenska cupen där man möter enklare motstånd, utan allsvenskan där fyra raka förluster är ett faktum. Match efter match underpresterar man och senast kunde man inte ens ro på Sundsvall med en man mer på planen, och fick se sig besegrade med 1-0. Bara en sådan sak säger sitt och jag kommer gå emot även idag då det aldrig är lätt att gästa tuffa Halmstad. 

Över till Halmstad som likt Örebro spelat lite si sådär i år och placerar sig endast två poäng före Örebro i tabellen. Det luktar för kval nedåt om man inte höjer sig vilket inte är bra. Till skillnad från Örebro har man åtminstone försökt i sina matcher samt  framförallt visat upp en bättre fotboll. I svenska cupen mötte man Trelleborg och en fin seger med 1-2 kunde tas. Idag tar man emot Örebro som är stukade och jag tror man bara vinner. Spik!

Så vad blir mitt lir? Jag tror inte på att Örebro har något att erbjuda och där av går mitt tips till Halmstad. Halmstad är inte något jättelag, men man har i alla fall visat upp vilja och inställning, något Örebro saknar. Jag slänger in en slant och insatsen får ligga på medel!