Tabellettan i division 1 södra åker på besök till bottenlaget Halmia och lagen har helt klart två skilda mål. Halmia vill hålla sig kvar medan Trelleborg vill flyttas upp. Halmia som kommer till detta möte med fyra raka, tunga, förluster ställs mot ett Trelleborg som bara radar upp vinster. Spelbolagen har tagit ställning och som väntat satt ett lågt odds på gästerna. Där av väljer jag att ta mig till andra linor och hittar ett fint odds. Häng med!

  • Match: IS Halmia – Trelleborgs FF
  • Spel: Trelleborgs FF -1,5
  • Odds: 2,075 @ Bet365
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 17.00

Börjar vi med att kika på Halmias situation så kan man konstatera att den inte är så ljus. Man har endast spelat in 10 poäng vilket är dåligt och en tolfte placering som innebär tredje från slutet samt nedflyttning är ett faktum. Höjer man sig inte så lär man åka ut och ser man till de senaste prestationerna så tyder ingenting på det. Fyra raka förluster mot lag som Qviding, Öster, Oddevold samt Husqvarna har skrivits. Idag ställs man mot ett motstånd som höjer sig över alla och har man inte haft en chans mot dessa lag, ställer jag mig frågan hur man ska stå emot Trelleborgs dominans? Avslag!

Något betydligt ljusare stämning råder i Trelleborg där man efter 13 omgångar spelat in hela 36 poäng vilket är fantastiskt. Ett facit på 12-0-1 som Trelleborg har, har nog inget seniorlag i Sverige presterat hittills och jag bara sitter och undrar när denna fantastiska svit ska ta slut. Det finns dock inget som talar emot och man fortsätter som sagt rada upp vinster. Senast visade man på styrka när man slog Lund med 4-0 och innan det slog man dessutom Örgryte som är ett topplag. Formen sitter och att man ska slå Halmia idag, är det inget snack om. Spik!

Så vad blir mitt lir?Trelleborg endast står i ett medelodds kring 1,40, väljer jag att ta mig till handikappslinorna som ser fina ut. -1,5 erbjuder ett odds på över två gånger. Det bör man lösa och jag höjer insatsen till strax över medel!