Sista gruppspels omgången i Challenger Tour Finals och Maximo Gonzalez har allt att spela för samtidigt som Haider-Maurer har absolut ingenting att spela för förutom 15 ATP poäng.

  • Matchen : Haider Maurer – Gonzalez
  • Liga : Challenger Tour Finals
  • Speltips : Gonzalez -3.5 games
  • Odds : 1.72 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 16.00

 

Andreas Haider-Maurer ifrån Österrike visade upp troligtvis sitt sämsta spel i gårdagens match emot Estrella och tog endast två game i matchen vilket är helt galet. Andreas spelade så otroligt dåligt så jag knappt kan finna ord, han hade väldigt svårt att sätta någon press alls på Estrella och han vann 4/20 bollar i sin andra serve vilket måste förbättras avsevärt idag annars blir det större siffror för Gonzalez har visat upp ett otroligt bra spel både i serve och retur gamen. Maurer har en bra första serve men han har inte fått ut lika mycket på den som han hade hoppats på, Estrella blockerade in serven väldigt bra igår och Gonzalez är en bättre returnerare än Maurer.

Maximo Gonzalez ifrån Argentina har spelat en otroligt bra tennis här i Brasiliens Challenger Tour Final och enligt mig så är han och Bolelli favoriter till att vinna turneringen. Gonzalez MÅSTE vinna matchen för att gå vidare och som det såg ut igår så betyder denna turneringen mycket för honom. Igår emot Bolelli visade han upp ett riktigt bra spel, både när han servade och returnerade, han blockerade in Bolellis stora första servar och satte sedan press på honom med sitt grundspel och det som han gjorde bäst enligt mig var sin variation.

Jag anser att Gonzalez ska vinna denna matchen enkelt, Gonzalez har formen, motivationen och grund kvalitén för att vinna över Maurer enkelt här samtidigt som Maurer inte har form eller motivation för att ens kämpa.

Lycka till!

/Lidde