ATP turnering i Auckland hägrar och två stycken holländare möts här i första omgången.

  • Matchen – Haase v Sijsling
  • Speltips – Över 22.5 games i matchen
  • Odds – 1.93 @ Pinnacle Sports
  • Units – 3/5
  • Spelstopp – 00.05

Robin Haase ifrån Holland är en spelare som har en grym första serve och en grym forehand som han alltid söker direkt efter sin serve. Han spelar med kraft i grundslagen och försöket sätta så mycket press som det bara går med sin serve och grundslag. Detta är Haase’s första turnering för året vilket betyder att han är utvilad och lär ge allt för att visa sig själv att han har form inför Australian Open som börjar om cirkus en vecka.

Igor Sijsling ifrån Holland är en spelare som visade förra året att han ska vara på ATP touren och inte challenger touren. Han har en enorm serve, både första och andra serven men även ett helt okej grundspel. Dock så brister det på hans returer och det fick man se väldigt mycket av igår emot Middlekopp där han vann med 7-6,6-4. Det är en spelare han egentligen ska vinna emot i två enkla set med breaks i vardera.

Jag tror på en jämn match och en lång match. Skulle förvåna mig om jag inte fick se ett tiebreak i denna matchen. Dessutom så är ingen av spelarna i toppform så kan bli 3 set.

>Lycka till!

/Lidde

-Twitter-
@spelaspelse
@gurujebba