Tommy Haas ifrån Tyskland spelar på hemmaplan emot fransosen Gilles Simon som inte har imponerat på sistone. Haas är en världsklass spelare som har kommit tillbaka från skada och har gjort det riktigt bra. Simon utan form kommer få stora problem mot Haas i Hamburg!

  • Matchen: Haas – Simon
  • Liga: ATP Hamburg
  • Speltips: Haas att vinna matchen
  • Odds: 2.25 @ Pinnacle Sports
  • Units: 2/5
  • Spelstopp: 14.30

 

Tommy Haas som är Tysklands ”favoritspelare” går in för att möta Gilles Simon från Frankrike i Hamburg. Haas visade sist i Munchen att han kan spela grus då han krossade Jo-Wilfried Tsonga med 6-1,6-4 vilket är enormt starkt. Tommy har en grym serve och sedan ett grundspel som är med tryck, sen så har han en volley av världsklass som han avgör många poäng med.Han visade i första omgången emot grus specialisten Klizan att han är att räkna med i denna turneringen, 6-1,6-2.

Gilles Simon ifrån Frankrike är en otroligt konstig spelare. Han är otroligt ojämn fast mest nu på slutet har han bara varit på den nedre delen. Han hade stora problem emot Carlos Berlocq och den spelaren ska han klara av relativt enkelt om han har formen men nu fick han kämpa i tre set. Han spelar otroligt defensivt, slår bara in bollen och hoppas på att motståndaren ska göra misstag och jag tror inte det spelet passar emot Haas som är så rutinerad och kommer att bolla ut Simon till slut.

Jag anser att Haas ska vara liten favorit i denna matchen och då tycker jag självklart att 2.25 är väldigt spelvärt!

Lycka till!

/Lidde

VamosPukki @ Twitter