En formtoppad hemmaspelare vid namn Tommy Haas möter en Gael Monfilis som har personliga och har dragit sig ur framtida turneringar, tror inte han har alla tankar på det som händer nu.

  • Matchen : Haas – Monfils 
  • Liga : ATP Halle
  • Speltips : Haas -2.5 games
  • Odds : 1.80 @ Unibet
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 14.40

Tommy Haas ifrån Tyskland visade den tyska publiken här i Halle att dom har något stort att vänta, han visade att han är formtoppad här inför hemma turneringen. Han spelade idag emot Gulbis som är en riktigt bra spelare men Haas var totalt överlägsen, det var en av dom rättvisare 2-0 matcherna jag har sett som har blivit såpass jämn. Haas var väldigt stabil i sin egna serve men returnerade även väldigt bra, var dock tveksam på vissa breakbollar dock så höjde sig Gulbis extremt på just breakbollarna. Han är regerande mästaren här i Halle och han har mycket poäng att försvara så han kommer att allt för att behålla dom poängen och inte tappa alltför många platser på rankingen.

Haas vann just denna turneringen förra året i en final över Roger Federer.

Haas vann just denna turneringen förra året i en final över Roger Federer.

Gael Monfils ifrån Frankrike gick ut i veckan att han inte kommer att spela Wimbledon på grund av personliga skäl och då kan jag inte tänka mig att man spelar klart denna turneringen helhjärtat om man inte vill spela tennisens finaste turnering. Han visade inte form emot Jan Hernych i förra matchen där han släppte till 7 breakbollar emot sig och då Hernych är en halvdan spelare så är det inte så mycket som talar om att han har samma form som Haas. Monfils har dock en väldigt bra första serve som räddar han ur knipa väldigt ofta men jag tror inte att den kan rädda han såpass mycket imorgon då Haas är riktigt bra just nu.

Mycket talar för Haas i denna matchen och jag väljer att investera i honom i denna matchen.

Lycka till!

/Lidde