Här hittar vi ett annat väldigt bra spel där vi får ett bra odds på att Fish ska komma längre än Roddick i denna turneringen.

  • Speltips: Mardy Fish att avancera längre än Roddick.
  • Liga: Grand Slam US Open
  • Odds: 1.735 @ Pinnacle Sports
  • Units: 4/5
  • Spelstopp: 17.00

Andy Roddick ifrån USA har verkligen tappat spelet. Hans första serve är inte alls lika effektiv som tidigare och han levde ganska mycket på den och sin forehand. Hans forehand har också tappat enormt mycket, dock så är den ändå relativt bra ännu. Hans backhand finns inte, ett otroligt dåligt vapen och det som kommer göra att han vinner någon match är i sådanafall motståndarens misstag, sin första serve och sin forehand.

Han möter i första omgången Rhyne Williams där han ska vinna, men Rhyne är en liten Roddick, ungefär samma spelstil och jag ger honom en väldigt liten skrällvarning. I andra omgången skulle han i sådanafall möta Bernard Tomic som jag tror har relativt bra chans emot en formlös Roddick, inte för att Tomic har storform men han kan absolut vinna. Sedan i tredje omgången får han väldigt tufft motstånd emot Juan Monaco som har visat på senaste tiden att han är en spelare att räkna med  i världstoppen, annars som längst Roddick kan komma är Round of Sixteen för där möter han Juan Martin Del Potro.

———————————————————————————————————————————————————————

Mardy Fish ifrån USA har visat att han är tillbaka i gammal god form och han visade emot Federer att han har ordentligt med bra form. Han har en otroligt bra första serve där han får väldigt mycket enkla poäng, antingen ess, en simpel andra boll eller en retur som inte kommer tillbaka till honom. Han har en enormt bra volley också som han utnyttjar väldigt bra, speciellt efter att han har tryckt till med sin forehand och backhand som är väldigt fina, speciellt hans forehand som han gillar att dra ut cross och sätta press på för det mesta motståndarens backhand.

Fish kommer att få en väldigt enkel väg fram till Round of sixteen, i första matchen möter han Go Soeda ifrån Japan, den ska han bara vinna allt annat är skandal. I andra omgången så kommer han att möta Nikolay Davydenko som har varit totalt formlös på senaste efter första gamet emot Djokovic för 2-3 veckor sedan. Sedan blir det antingen Karlovic eller Simon, mest troligtvis Simon och både Karlovic och Simon har knappt spelat något på HC på senaste och det är otroligt tveksamt att man sedan ska utmana en av dom bästa på HC.

Som sämst kan jag se att vi får void på detta spelet då båda ”som längst” kan komma till Round of Sixteen.

Lycka till!

/Lidde