Detta spelval brukar jag inte lira men det går inte att motstå då oddsen verkligen bjuder till. H2H mellan två lag som jag känner till riktigt bra, nämligen Kroatien och SverigeSverige kommer med ett ungt, förnyat landslag med flertalet orutinerade spelare medan Kroatien som vanligt har en stabil och rutinerad trupp med stjärnspelare av högsta kaliber. Detta spel blir nog inte bara i mina, utan även andras öron, vanligt och jag är övertygad om att Kroatien kommer längre i turneringen. Häng med!

  • H2H i EM: Kroatien – Sverige
  • Spel: Kroatien vinnare
  • Odds: 1,60 @ bet365
  • Insats: 10/10 units
  • Spelstopp: 16.00 15/1

Börjar vi med Sverige så har man som sagt föryngrat och förnyat sin trupp inför detta mästerskap och det är oerhört många frågetecken om hur detta ska gå. Spelare som Konradsson, Lucas Nilsson, Östlund, Cederholm etc. saknar rutin och är inte riktigt vana med sådana här matcher. Förvisso gör man det bra i elitserien, men det är en helt annan nivå på ett EM och med tanke på att man ställs mot ett Kroatien i denna lina så lär det gå rakt ut. Kroatien är alltid med i toppen medan Sverige, utan ändringar i truppen, inte ens kommer nära. Detta spel blir självklart för mig och jag kan inget annat än att maxa!

Kroatien å andra sidan har inga problem med föryngring eller stora byten i truppen. Man är kontinuerliga och har sin klara start sexa färdig. Ett avbräck i Stepancic vilket kan kosta med kaptenen Kopljar lär göra det riktigt bra han med. Sett till truppen så har man stjärnspelare på varje håll och den som sticker ut mest är naturligtvis Duvnjak. En mittsexa av världsklass och med en sådan dirigent i laget kan detta sluta hur som helst. Man är alltid bra i mästerskaps sammanhang och det skulle förvåna mig ifall man inte åtminstone nådde semifinal. Det lär Sverige inte göra och därmed spikas spelet in!

Så mitt lir blir ganska uppenbart. Kroatien är helt enkelt bättre än Sverige och med tanke på Sveriges bekymmer i truppen inför detta mästerskap, lär detta bli en promenad seger åt oss spelare. Kroatien H2H segrare liras till en insats på max!