3 vinster och en push hittills i Wimbledon och vi fortsätter att jobba vidare på spelen. Gulbis är en spelare som gillar att tanka emot sämre spelare men vinner alltid relativt simpelt, Stakhovsky är sämre och ska besegras relativt enkelt.

  • Matchen : Gulbis – Stakhovsky 
  • Liga : ATP Wimbledon
  • Speltips : Gulbis -1.5 set i matchen
  • Odds : 1.67 @ Unibet
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 12.30

Ernests Gulbis ifrån Lettland är en spelare som alltid har besuttit en enorm talang men inte haft psyket eller suget för att vilja komma någonvart i tennisen. Han började bevisa förra året att han vill komma in i topp 10 och nu är han här och med sin enorma serve så blir han riktigt farlig på gräset där han kommer få otroligt mycket gratis dära. Han har även riktigt fina grundslag, speciellt sin backhand där inte många misstag kommer utan det är forehanden men den är inte alls dålig utan den är också riktigt bra. Han vann en tight 3-0 match emot  Jurgen Zopp i första omgången och Gulbis är känd för att ta det väldigt lugnt i första omgångar i Grand Slams så det var ett bra styrke besked.

Sergiy Stakhovsky ifrån Ukraina är en spelare som slog ut Federer förra året i Wimbledon med 3-1 i set och det var troligtvis hans peak i karriären för han är inte så bra, inte ens nära. Jag rekade som sagt Stak i första omgången emot den otroligt urusle gräs spelaren Carlos Berlocq och han löste matchen med 3-0 i set vilket var bra men man ska inte ta den matchen på för stort allvar. En stor serve här kommer inte att rädda honom hela matchen.

Denna matchen kommer Gulbis att kunna serva hem känns det som och han ska lösa detta minst med 3-1 i set enligt mig.

Lycka till!

/Lidde