Ernests Gulbis är en av dom starkaste karaktärerna på touren och nu möter han Isner som ”bara” plockar poäng i USA, känns som en komfortabel uppgift då detta spelas på en extremt sölig matta också.

  • Matchen : Ernests Gulbis v John Isner
  • Liga : ATP Valencia
  • Speltips : Gulbis -2.0 games i matchen
  • Odds : 1.99 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 12.00

 

Ernests Gulbis ifrån Lettland är en otroligt karaktär stark spelare som inte har något emot att säga exakt det han tycker och tänker och det gillar jag, verkligen, dessutom på det så är han en exceptionell tennis talang. Gulbis har alltid varit den stora talangen som inte har försökt och det har varit smått frustrerande men nu så har han slutat röka, dricka alkohol och börjat träna och som han säger så ger det tydligen resultat, underligt.. Han har iallafall haft ett bra år hittills, tror dock han kommer vara mycket bättre nästa år och klättra till top 10 i världen. Han har en riktigt bra första serve och sedan är hans grundslag riktigt bra, hårda och etablerar ett tryck som motståndaren brukar ha väldigt svårt för.

Gulbis gillar att påpeka att domarna har fel.

John Isner ifrån USA är en spelare som ”bara” plockar sina poäng främst på hemmaplan. Han lyckas inte alls när han är ”utomlands” och har problem emot medelmåttor, till och med förlorar. Han besitter en av tourens bättre servar, men nu när det är ett såpass söligt underlag så kommer han inte få ut lika mycket av hans serve och Gulbis kommer kunna få in fler returer än Isner är van vid. Isner har även en forehand som är bra när den kommer igång, men hans backhand kan man utnyttja om man spelar på den.

Gulbis är rätt tjurig av sig, när han möter bättre motstånd rankingsmässigt så brukar han vara väldigt svår för han vill visa att han kan slå alla om han vill. Jag tror att Gulbis tar detta i två raka men kan hända att Isner tar ett set i tiebreak så därför jag väljer -2.0 i games, bra värde.

Lycka till!

/Lidde