ATP turneringen i Rotterdam fortsätter idag och nu kliver en annan hemmaspelare vid namn Robin Haase in i turneringen, han möter ikväll Ernests Gulbis!

  • Matchen : Gulbis – Haase
  • Speltips : Gulbis att vinna matchen
  • Odds : 1.75 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3.5/5
  • Spelstopp : 13.30

 

Ernests Gulbis ifrån Lettland är en spelare som har en riktigt hög grund kapacitet, grejen är bara att han är lite för lat för att plocka fram den, men jag tror på annat nu. Han har visat i större turneringar där det är mer pengar och mer poäng att hämta att han kämpar och verkligen spelar för att vinna. Han har en bra första serve samt hans grundslag är väldigt bra, speciellt hans forehand som ser väldigt avig ut men är riktigt bra med rätt mycket topspin men han kan även spela den rätt flak. Han kan hitta vinklar med både backhand och forehand. Som sagt, är han motiverad då kommer han att spela bra, som han har gjort i sina två kvalmatcher före denna matchen.

Robin Haase i från Holland är en spelare som lägger väldigt mycket av sitt spel på sin serve och i år då dom har bytt matta från en snabbare matta till en riks sölig matta så kommer den inte bli lika betydelsefull. Han har ett spel som består av att försöka spela offensivt, men jag tycker att han har tappat enormt mycket sen han började spela så mycket dubbel. Hans forehand är rätt bra men hans backhand består av misstag och återigen misstag. Han har inte heller någon defensiv utan spelar som sagt bara på att han tar tag i bollen först och spelar snabbt.

Då det är en väldigt sölig och svår bana i år så tror jag att Gulbis som är inspelad samt en bättre spelare i hela sig kommer att plocka ner Haase sakta men säkert inför sin hemma publik.

Lycka till!

/Lidde

 

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba