Att sätta Gulbis som en underdog emot en spelare som fick kriga sig igenom förra omgången men tog sig vidare trots dåligt spel. Denna matchen ska iaf vara even gällande oddsen.

  • Matchen : Ernests Gulbis – Grigor Dimitrov
  • Liga : ATP Rotterdam
  • Speltips : Gulbis att vinna matchen
  • Odds : 2.37 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 11.00

Ernest Gulbis ifrån Lettland är en spelare som dom flesta har sig svårt att förstå sig på, men jag vet en sak om honom, han älskar att slå dom som är rankade över honom för att visa att han kan om han vill. Gulbis är en av tourens största talanger men även en av tourens idioter, om inte största. Det var här förra året alla började ta honom på allvar igen, då han började satsa lite mer på tennisen. Han har mycket poäng att försvara och att denna banan passar honom utmärkt. Hans stora serve får han utdelning på men även sina grundslag där han kan spela riktigt offensivt med flakt eller med topspin och hitta sina vinklar.

Grigor Dimitrov ifrån Bulgarien ser ut att ha fått ett litet bakslag sen Australian Open succén. I första omgången emot Tursunov (som inte är formstark) hade han enorma problem och såg ut som ett spöke, misstag efter misstag och han vart breakad hela tiden kändes det som. För att Dimitrov ärligt ska kunna ha en chans emot Gulbis så får han inte spela som han gjorde och även spela som han gjorde i Australien, på topp med andra ord för detta kommer inte bli en lätt match.

Gulbis kommer att gå in för att sänka bulgaren här i två raka enkla set och jag anser att han har en bra chans till det.

Lycka till!

/Lidde