Ni som hängde med på twitter igår gick rena i och med att både Tomic -4 och Bellucci +4.5 satt. Nu riktar vi blickarna till Frankrike igen och det är semifinalsdags i Quimper. Guez är den bättre spelarna och visst har Barrere gjort sina livs turnering så här långt men tycker ändå Guez ska vara större favorit, han är den bättre spelaren och tror inte Barrere orkar hänga med honom.

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Challenger Quimper 
  • Match: Guez – Barrere
  • Spel: Guez att vinna matchen!
  • Odds: 1.65 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:30

Guez har spelat stabilt denna veckan och även spelat över förvätningarna kan jag tycka. En enkel vinst mot Michon i första matchen, sedan en kontrollerad vinst mot Beck och tillsist så vann han mot Marchenko vilket är imponerande. Marchenko’s power är inte lätt att stå emot och att han vinner tredje set med 6-2 efter två tiebreak’s visar på bra mentalitet och att han klarar av att överlista Marchenko’s powerspel. Han hänger mestadels på Challenger touren och är en stabil inomhusspelare. I Marseille för ett par veckor sedan så tog han set på Chardy vilket är stabilt samt så kom han till semifinal i Glasgow.

Nu möter han en spelare som har spelat långt över förväntan och jag tror Guez kommer kunna hantera detta bra och så länge han spelar på den nivån han har gjort denna veckan så ska det inte vara några större bekymmer för honom.

Barrere har spelat sin livs turnering och har inte tappat ett set. Han har mött Karatsev, De Schepper och Corrie. På pappret så ser vinsten mot De Schepper bättre ut än vad det är, Kenny spelade helt bedrövligt och kunde knappt serva, när han spelar så dåligt så kan i princip vem som helst vinna över honom. Annars så är future touren fortfarande aktuell för den unge fransmannen och som jag har sagt tidigare så tror jag det blir en reaktion och jag blir extremt förvånad om han tar sig till final här.

Tycker 1.65 är för högt och i min bok bör Guez ligga runt 1.55.

@haegge1