Formstarke Gilles Muller som vann titeln i Kina förra veckan samtidigt som Groth gjorde en urusel match emot Meffert, nu så är det dock inomhus där Groth är otroligt svår att bryta och Muller också.

  • Matchen : Samuel Groth – Gilles Muller
  • Liga : Challenger Taipei
  • Speltips : Över 22.5 games i matchen
  • Odds : 1.80 @ bet365
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 05.00

 

Samuel Groth ifrån Australien är en otroligt bra servande spelare, det är i princip det enda han kan tillsammans med att spela volleys och det har gjort han till en av tourens mest fruktade inomhus spelare. När han får in sin första serve inomhus så blir det otroligt svårt att lyckas skapa fram breakbollar. Samuel har hela 7-1 inomhus i år och en titel just inomhus vilket säger det mesta om hans kvaliteér inomhus jämfört med lite söligare underlag. Groth är inte alls en stabil returnerare och om Muller servar som vanligt så får Groth det tufft att breaka honom.

Gilles Muller ifrån Luxemburg är otroligt formstark just nu, han vann förra veckans Challenger turnering i Shenzen och dominerade fullständigt därborta. Han släppte inte ett enda set och han släppte endast till en breakboll på hela turneringen och det var i finalen om jag inte har fullständig minnesförlust. Muller besitter också en enorm serve och hans serve kommer passa bra på Groth då Muller är vänsterhänt och kommer kunna slica ut bollen på Groth’s backhand vilket inte är en stark sida ifrån honom.

Jag kan se framför mig en match med knappt några breaks alls och att linan ligger på 22.5 anser jag är fel.

Lycka till!

/Lidde