Vi tar den andra matchen ifrån Australien och Sydney också där vi hittar Groth som på hemmaplan möter Muller, en kamp emellan två stycken väldigt bra servare dock anser jag att en är vassare än den andra.

  • Matchen : Groth – Muller
  • Liga : ATP Sydney
  • Speltips : Groth att vinna matchen
  • Odds : 1.75 @ bwin
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 02.00

Samuel Groth ifrån Australien är en spelare som besitter ett enormt vapen och det är sin serve. Han har det inofficiella världsrekordet i den snabbaste serven och här i början av året så har han visat upp bra spelform också. Groth imponerade rejält på hemmaplan förra veckan i Brisbane, han och Nishikori var dom enda som inte vart breakade under turneringen men Groth förlorade emot Raonic i ett avgörande tiebreak (Groth vann dessutom fler bollar i matchen är Milos). Samuel visade upp ett mycket bättre grundspel i Brisbane än vad jag har sett på länge av han och jag antar att det kommer att finnas kvar imorgon.

Gilles Muller ifrån Luxemburg är också en spelare som besitter en enorm serve. Han spelade sin första turnering i Chennai för året och gjorde det helt okej, han imponerade inte emot någon av spelarna, kanske i andra set emot Wawrinka kan man kalla en prestation att han fick med sig setet till ett tiebreak men han var alldeles för instabil förra veckan. Muller har ett okej grundspel, han har ingen vidare defensiv men han försöker spela aggressivt med sin forehand och om Groth sätter press på Muller i hörnen så kommer han få enorma problem.

Jag anser att Groth är en såpass starkare spelare, speciellt med sin enorma serve, så jag väljer att trycka till på 1.75 som vi får på bwin.

Lycka till!

/Lidde