Vi åker till Mexico och Acapulco där stor servaren Samuel Groth ställs emot den luriga Ukrainaren Alexander Dolgopolov.

  • Matchen : Groth – Dolgopolov
  • Liga : ATP Acapulco
  • Speltips : Över 22.0 games i matchen
  • Odds : 1.75 @ Pinnacle Sports
  • Units : 5/10
  • Spelstopp : 23.00

 

Samuel Groth ifrån Australien är en spelare som innehar det inofficiella världsrekordet av den hårdaste serven någonsin, vilket ger alla en inblick i hur bra serve denna mannen har. Groth har i år visat upp att han har andra kvaliteér än att bara serva, han har börjat få igång sitt grundspel så han faktiskt kan hota folk i deras returgames oftare och det är därför han har haft ett såpass bra år som han har haft hittills. Det enda Groth skulle kunna behöva träna upp är hans returer just nu, det är hans absoluta svaghet och han missar alldeles för mycket enkla servar som han bara kan få in i banan.

Alexander Dolgopolov ifrån Ukraina är en otroligt svår spelare att läsa av men nu har han börjat få igång sitt spel mer och mer och därför tror jag att detta kan bli en relativt tight match idag. Alex visade upp bättre form i Delray Beach än jag har sett han ha på ett bra tag, han vann över Gabashvili i två raka set och över Smyczek i två raka set för att sedan åka ut emot Young i ett avgörande. Alex besitter en bra första serve som han får relativt mycket gratis på men det som gör att jag tror mest på spelet är att Alexander inte kan göra en bra match utan att få några dippar i matcherna.

Jag anser att detta är bra värde, vi får tillbaka pengarna om det landar på 22 games vilket känns som ett bra spel för dagen. Jag ser framför mig minst ett tiebreak och då ska vi ha väldigt bra chans på att få minst void.

Lycka till!

/Lidde