Vi rör oss till Memphis där en låg lina erbjuds och det ska vi ta fördel av! Som de flesta vet så är Groth en storservare och just när det är inomhus så är det knepigt att möta honom i och med att han har den fördelen och svårt att bryta. Kevin har inte alls likadan styrka i serven men han har en bra första serve och han kan hålla den intakt så kommer även han bli svårbruten.

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Memphis
  • Match: Groth – Anderson
  • Spel: Över 22.5
  • Odds: 1.63 @ Pinnacle
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 02:00

Groth började med att vinna över Lu i två raka och det blev 6-4 6-3, och han levde inte riktigt upp till sina förväntningar i spelet kan jag tycka. Det finns mer att bevisa och han kan endast spela bättre. Jag tror inte att han har två riktigt dåliga matcher irad. Han trivs för övrigt rätt bra i USA och gör det bra överlag. Nu möter han såklart en bättre spelare men Kevin är å andra sidan inte alls lika övertygande inomhus som han är utomhus. Groth kommer vinna mycket just på sin serve och aggressiviteten, där är Kevin lite sårbar när det är under snabba förhållanden.

Kevin har lite problem att ställa om sig och har inte övertygat inomhus på det jag har sett. Det är sällan han spelar många turneringar och när han gör det så vinner han de matcherna han ska men inte mycket mer än så, har till exempel haft vissa problem med Giraldo i Paris och det är inte jättebra. Annars så har är hans serve en stor del utav hans spel, hans spelstil påminner mycket om Berdych och är en sämre kopia kan man säga. Jag tror han kommer ha en del problem att hitta lägen att bryta Groth och returerna kommer troligtvis inte vara jättebra. Med tanke på att båda har en rätt aggresiv spelstil där serven har en stor roll så tycker är 22.5 linan något hög i denna match!

Kevin Andersons matcher mot storservare där 22.5 har täckts.

Karlovic – 2/2
Raonic – 2/2
Muller – 3/3
Isner 6/10

Jag hugger nu till 1.63, förmodligen så stänger linan på runt 23!

@haegge1