Greuther Fürth åkte ur Bundesliga förra säsongen och har inlett Bundesliga 2 på bästa sätt med 2 raka segrar. Nu möter man dock tufft motstånd i Kaiserslautern som sånär avancerade till Bundesliga förra säsongen. Tuff match och jag har hittat ett bra spel här!

Greuther Fürth – Kaiserslautern
Spel: Över 2.5 mål i matchen
Odds: 2.00 @ Pinnacle

Insats: 5/10

Spelstopp: 20.15

Greuther Fürth kom överlägset sist i Bundesliga förra säsongen och blev därmed nedflyttade. I år har man mött Aalen och nykomlingarna Bielefeld och inte helt oväntat vunnit båda matcherna tämligen enkelt med 2-0 i båda matcherna. Ikväll är det upp till bevis för laget som möter tufft motstånd i Kaiserslautern som har uppflyttning som målsättning. Man har en helt okej offensiven, det har man visat inledningsvis i ligaspelet och man vill givetvis ta sig upp i anrika Bundesliga igen. Då måste man vinna matcher som denna på sin hemmaplan och någon underskattning lär vi inte få se utan det bör vara ett offensivt Greuther Fürth som tar tag i taktpinnen redan från start.

Kaiserslautern har också inlett säsongen med två raka segrar då man besegrat Paderborn och Ingolstadt med 1-0 och 3-1. Man har en riktigt stark offensiv där anfallaren Simon Zoller imponerar mest hittills med sina 3 mål. Han är ett offensivt vapen för Kaiserslautern som säkerligen komma köra mycket kontringsfotboll i den här matchen. Man slutade på en tredjeplats förra säsongen och målet den här säsongen är givetvis att nå uppflyttningen. Förra säsongen var man även det tredje bästa bortalaget i serien och fortsätter man spela bra fotboll på bortaplan även i år så har man goda chanser att nå uppflyttningsplatserna. Nu är det dags för ett styrkeprov för Kaiserslautern!

fck_fci_zoller_jubel_920,_th
Simon Zoller gör minst 1 mål för sitt Kaiserslautern ikväll!

Greuther Fürth får klara sig utan Baba, Hefele och Tyrala i den här matchen då samtliga är skadade.
Kaiserslautern ser ut att få klara sig utan Torrejon, Drazan, Ring och Alushi här.

De tre senaste mötena mellan lagen har slutat med över 2.5 mål och Greuther Fürth bjuder ofta på målrika matcher och detsamma gäller Kaiserslautern på bortaplan där 6 av lagets 9 senaste matcher har slutat med målkalas. Jag tror och hoppas på en öppen match med massor av chanser och där lagen visar fortsatt effektivitet i sina avslut. Då sitter det här spelet till fina 2 gånger pengarna!