Greuther Furth har inlett jakten på återtåget till Bundesliga igen efter sin floppsäsong förra året. Man har inlett på bästa möjliga vis med 4 raka segrar och nu möter man Köln som inte imponerat inledningsvis. Jag har hittat ett troligt spel här, häng på!

Greuther Furth – FC Köln
Spel: Greuther Furth över 1.5 mål i matchen
Odds: 2.25 @ Bet365
Insats: 5/10
Spelstopp: 13.00

Gretuher Furth hade en riktig floppsäsong i Bundesliga förra året där man åkte ur med dunder och brak. Man inledde säsongen med två enkla 2-0 segrar innan man ställdes mot ett förmodad topplag i Kaiserslautern. Man hamnade i underläge med 0-1 men kunde vända till en 2-1 seger och i matcher därefter, som också är lagets senast, besegrade man Karlsruhe på bortaplan med 2-1 efter att återigen hamnat i underläge i första halvlek. Riktigt starkt av Greuther Furth som inlett säsongen med 4 raka segrar och fina 8-1 i målskillnad på dessa matcher. Man är en riktig maskin som ångar på i 90 minuter och det blir jobbigt att stå emot. Nu spelar man återigen på sin hemmaplan där man visat sig riktigt starka och jag tror man gör 2 mål mot ett Köln som inte riktigt hittat rätt i sitt spel ännu. Greuther har gjort 2 mål i 5 raka matcher nu och det talar för mitt spel här!

FC Köln slutade på en femteplats förra säsongen och man vill givetvis återupprepa den bedriften i år. Man fick behålla viktige målkungen Anthony Ujah till den här säsongen men på 4 inledande matcherna har han bara mäktat med 2 mål. Man inledde med tre raka 1-1 matcher innan man senast besegrade Sandhausen med 2-0 på sin hemmaplan. Nu står man inför en riktigt tung match då man ska ta sig an topptippade Greuther Furth, Jag tror man kommer får det mycket svårt, framförallt med tanke på att man varit väldigt ojämna i sina matcher hittills och även man besegrade Sandhausen med 2-0 senast så imponerade man knappast. Innan den matchen hade man släppt in mål i 3 raka matcher vilket talar för mitt spel här då man för första gången möter en riktigt vass offensiv. Jag tror man släpper in minst 2 mål i den här matchen här och innan jag ska tro nåt annat måste man visa upp ett bättre försvarsspel…

Eintracht-Frankfurt-v-Greuther-Furth-Zoltan-S_2855005
Greuther Furth gör 2 mål idag igen!

Greuther Furth får klara sig utan Tyrala och förra årets skyttekung Djurdjic (5 mål på hela säsongen).
FC Köln får klara sig utan McKenna, Bigalke, Broker, och Chihi som alla dras med skador här.

Kort summering:
Greuther Furth har inlett säsongen riktigt starkt och man radar upp starka insatser där man matcher efter match visar hur starka man är i såväl offensiven som i defensiven. Idag möter man ett Köln som inte riktigt hittat rätt i sitt spel ännu utan är väldigt ojämna i sina prestationer. Har laget en dålig dag här så sitter mitt spel redan före paus! Jag tror hur som helst att Greuther Furth gör 2 mål igen, precis som man gjort i 5 raka matcher nu! Raka ettan finns till liknande odds och det behöver inte vara fel men Köln är inte helt ofarliga i offensiven och Greuther Furth har släppt in mål i 2 raka matcher nu så 2-2 är inget omöjligt resultat, framförallt inte i Bundesliga 2.