Nadal visade igår att han inte är nära den spelaren han var förut och vi fick en väldigt bra vinst på det spelet, vi lägger in lite av vinstpengarna på detta dubbelparet ifrån Spanien.

  • Matchen : Granollers/Lopez – Lindstedt/Zimonjic
  • Speltips : Granollers/Lopez att vinna matchen
  • Odds : 1.63 @ Pinnacle Sports
  • Units : 4/5
  • Spelstopp : 15.30

 

Marcel Granollers och Marc Lopez ifrån Spanien är nog enligt mig världens bästa dubbelpar på dom lite segare underlagen. Dom har riktigt bra returer och sätter nästan press i retur game. Dom är otroligt skickliga på att just hålla bollen i spel och tvinga sina motspelare till att göra sina misstag. Dom vann förra årets ATP World Tour Finals i London där dom slog Bhupati/Bopanna i finalen och just den turneringen var inomhus på ett lite segare underlag, lite snabbare än det idag. Dom kommer ifrån att ha vunnit 4 raka set innan denna matchen över Bopanna/Ram och sedan över Knowle/Peya, väldigt starkt att inte släppa många breaks.

Robert Lindstedt ifrån Sverige tog beslutet förra året att han ska lämna sin dubbelpartner Horia Tecau efter ett stort samarbete där dom kom till tre stycken Wimbledon finaler men förlorade alla. Det blev droppen för Robert. Han ville hitta en vinnare och han fick nog den största, Nenad Zimonjic ifrån Serbien har varit en av världens bästa dubbelspelare i väldigt många år och som aldrig lämnat den toppen heller. Dom har spelat ihop sedan året började och dom har fått en otroligt dålig start på deras år, dom har inget samarbete än men det kommer att komma. Både Robert och Nenad har kraftfulla servar och det passar mycket bättre på snabbt underlag och inte som här i Rotterdam, ett rått segt underlag där returnerarna får större chans att breaka. Dom hade förlorat förra matchen emot ett mycket sämre par än Granollers/Lopez om det inte vore för en skada på någon i motståndarparet.

Jag tror att Lindstedt/Zimonjic kommer att vinna turneringar, men inte än och speciellt inte mot detta paret som nog är top 3 i världen.

Lycka till!

/Lidde

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba