Här kommer ett monster odds i mina ögon, ett av världens bästa grus par emot ett av dom bättre på snabba underlag, formen pekar neråt för ett av paren också!

  • Matchen : Granollers/Lopez v Kubot/Lindstedt
  • Liga : ATP Barcelona
  • Speltips : Granollers/Lopez att vinna matchen
  • Odds : 1.60 @ bet-at-home
  • Units : 4/5
  • Spelstopp : 13.30

G/L är ett av världens absoluta bästa dubbelpar, speciellt på gruset där dom flesta spanjorerna skördar sina framgångar. Granollers har alltid varit en duglig singelspelare med sin rätt så dugliga serve, bra defensiva spel och sin grymma volley. Marc Lopez är en bra singel spelare också bara att han inte utnyttjar det, otrolig säker i bollandet och träffar linjerna väldigt ofta!  Tillsammans så är dom ett fruktat dubbelpar.

K/L är paret som vann årets första Grand Slam i Australien, på hardcourt. Kubot är en singelspelare i grunden som för det mesta trivs på snabba underlag där han får utdelning på sin serve. Ingen stjärna när det kommer till bollandet. Lindstedt är även en spelare som trivs bäst på snabba underlag. Lindstedt spelar med kraft vilket inte kommer passa på det söliga gruset då han inte är en spelare som vill stå på baslinjen och ha långa dueller. Lindstedt la upp en bild på sin Instagram där han visade sitt knä som var helt uppsvullet förra veckan.

 

För att slå G/L behövs en grym insats, speciellt på gruset och dom kvalitéerna besitter inte en halvt skadad Lindstedt och en Kubot ur form. Hemmaplan för spanjorerna dessutom, lär få enormt med stöd.

Lycka till!

/Lidde