Granollers spelade semifinal så sent som idag mot Seppi där han åkte på en förlust i två raka. Jag trodde att han skulle åka tidigare och har väl spelat lite över sin normala nivå som han brukar hålla inomhus. Det blir lite svårare att resa och spela så kort in på samtidigt som han ska hålla samma nivå. Stakhovsky ska man inte räkna bort allt för tidigt och har en spelstil som passar rätt bra inomhus.

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Rotterdam
  • Match: Granollers – Stakhovsky
  • Spel: Stakhovsky +1.5 set
  • Odds: 1.57 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 12:00

Stakhovsky började bra med att slå Coric i två raka och det var väldigt kontrollerat och enkelt. Sedan trodde jag att det skulle bli en match mot Youzhny men han blev överkörd där, det var inte som stämde. Däremot så är han så mycket bättre än det han visade i Zagreb och jag tror att han kommer visa upp det spelet man är van vid att se. Han kommer även se chansen mot en relativt sliten Granollers.

Han har en bra serve och kan komma snabbt få övertaget genom sitt aggresiva spel och han har en bra retur som han även där kan få övertaget på Granollers serve. Han har gjort det förut mot Granollers och det troligt att han gör det samma igen med dessa förutsättningar.

Granollers kommer få det tufft att hålla den nivån han har hållt under denna veckan och det såg man inte minst mot Seppi. Han borde kunna pressa honom bättre i och med att Seppi inte har spelat bra enligt mig. Men han kollapsade i andra och förlorade med 6-1, och det var hans oförmåga att försvara sina poäng samt hålla en duglig serve som gjorde att han endast tog ett gem. Lite av en överprestation från hans sida och med denna veckan i benen så är det svårt att kunna prestera på topp och det ska väldigt mycket till för att han ska ha chans till vinst i två raka.

1.57 på Stakhovsky plocka ett set är tillräckligt högt för att jag ska plocka det!.

@haegge1