Jag är inte riktigt med marknaden här att Sijsling ska vara en sådan skräll mot Granollers. Det är nu när det spelas inomhus som Sijsling har mycket att säga till om, det är här han ska ta sina poäng. Han gjorde ingen dålig match igår och att han kommer ha övertaget i minst ett set är högst troligt.

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Zagreb
  • Match: Granollers – Sijsling
  • Spel: Sijsling +1.5 set
  • Odds: 1.60 @ Pinnacle
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:30

Sijsling är en inomhusspecialist, det är här han tar sina poäng och det är inomhus han har störst framgång. Totalt genom karriären har han 140 vinster och 81 förluster, samt nu på senare år så har han bevisat att han är att räkna med i dessa tillställningar. Han har tagit sig till tredje rundan utan större konstigheter, vann kontrollerat mot Dancevic och så även mot Mannarino igår. Han är ojämn i vissa stunder men jag tror han kommer hålla spelet på en hög nivå i minst ett set, i och med att han trivs så pass bra inomhus.

Det var minst sagt imponerande att Granollers vann över Dodig, visst hade Dodig en dålig dag på jobbet för den matchen ska han vinna kan jag tycka. Granollers spela dock på en bra nivå och kunde verkligen stå emot, han hade tendenser där det såg lite rostigt ut och det var egentligen rena turen att Dodig inte tog tillvara på alla dem chanserna han fick att stänga matchen. Hur som helst, Granollers är inte en inomhusspelare, han har endast spelat ett fåtal matcher där genom sin karriär och trivs något bättre när det går lite långsammare. Han har endast 83 matcher totalt och 43 av dessa är vinster.

Jag har inga problem med att han är en favorit för jag tror mycket väl att han vinner för grundspelet är bättre än Igor’s däremot att han gör det i två set ser jag som föga troligt. Att Sijsling +1.5 set är kvar på 1.60 gör att jag plockar denna! I min bok så ska han ligga tio punkter lägre här.

@haegge1